Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 39 11-20
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Freddyecu Visualizza Messaggio
    Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo
    можа быць, таму што, з аднаго боку, і' alt іншай ніжэй, але факт застаецца фактам, што карту і' 0' цалкам без палітыкі і перарабляць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Freddyecu Visualizza Messaggio
    Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок

я не пісаў, што з дапамогай гэтай карты за шкоду, так што калі турбіна і рухавік у норме есць, але махавік і счапленне, калі кіраўніцтва так aggeressiva, вядома, зношваюцца і легка,для астатніх, як ужо пісаў, не мае ніякай логікі,і " зрабіў так, каб з фіксаваным крокам-усюды, калі вы хочаце, мы можам працягнуць discutendola карту для карту, скажы мне, што такое кожную карту, што ў вас павялічваецца і таму, што ў вас павялічваецца, і гэта дапаможа вам з задавальненнем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Я павялічыла трохі усе значэння прапарцыйна паветра, ўпырск і дызель x атрымаць добры прыбытак... Калі ты мне парады з лепшых спосабаў, дзякую вас, і калі вы можаце сказаць мне, па-твойму, лепшы спосаб x рабіць крокам на гняздо turbo і т. д .. І калі ты на сваім шляху, калі есць паляпшэнні, магутнасці транспартнага сродку новае, вялікае дзякуй pel ваша дапамога

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ну ты не патлумачыў, цалкам палітыку ў залежнасці ад таго, што і як мне такое ў карту, што ў вас есць мод,кожны з якіх выкарыстоўвае ўласную сістэму, але, вядома, у адрозненне ад таго, што вы зрабілі вы можаце атрымаць дастаўкай, лінейнай і прагрэсіўнай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    вы маглі б сказаць мне, тыпу рост, які для вас найбольш прыдатным? возьмем, напрыклад ціску турба усе, што ад павелічэнне ў працэнтах ад абаротаў xload, то ад іншых спіной іншае значэнне і г. д.?
    але калі крокам ўсей карце press turbo з 10-20 % значэнні застаюцца тыя ж cotruttore толькі павелічэнне гэта тлумачыць ilgrafico 2d і той жа, але пераехаў яшчэ вышэй.. калі ўстаеш у значэння па-рознаму, графік мяняецца ...гл я хацеў бы зразумець яшчэ рэчы на крокам і карты зроблены прафесійна, але ...я думаю, што з вашай дапамогай гэта можа' здарыцца... вы nolto гатовыя....калі вы можаце даць мне вы, тлумачэнне, узяўшы ў якасці прыкладу pressine turbo, як alzeresti і чаму выконваемых аперацый з ecm..дзякуй загадзя

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    пачнем з таго, што вы не ведаеце, як працуе рухавік, і вы не ведаеце логіку працы edc16c39 відаць з файла, які вы стварылі...

таму, як савет кажу табе паставілі арыгінал...

тады пачніце з карты за раз.

Я быў у т? я пачаў бы закрануць запыце пара ( але з 90% нагрузкі і ад 1800 абаротаў, проста каб убачыць розніцу)
    змяняйце абмежавальнік крутоўнага моманту, вядома, як вы гэта зрабілі...
    ціск турбо ад дзе вы лічыце патрэбным... не ? як вы зрабілі гэта, вы...
    усе астатняе пакіньце арыгінальны... асабліва тое, што вы не ведаеце, што яны і іх эксплуатацыі...

дэталяў мала і па меры крокам, дзе вам падабаецца больш?...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
    пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
    не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
    на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
    на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
    на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
    карту ? усе перарабляць, да жаль
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
    пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
    не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
    на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
    на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
    на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
    карту ? усе перарабляць, да жаль
    См машына ідзе вельмі добра з гэтай files усталяваны снежня ....r, вельмі хутка і хутка... Спажывае менш і не паліць, што вельмі важна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    і вельмі дзіўна, што ў вас расход больш,,,,дрот паскаральнік ужо ignetti дызельнага паліва, што не трэба,,,з крокам адыходзяць ад нагрузак, за разумную цану ....

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •