Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

погляд карту альфа 147 120 mjt

прывітанне ўсім ...цікава меркаванне карту 147 ..
    файлы супастаўляецца з eslusione fap і egr.. машына добра рэагуе і, асабліва, ніякіх слядоў чорнага дыму....(fap пратэставала фізічна выдалены),па-вашаму, і лепш пакінуць арыгінал пустым, або замяніць яго на прамой трубе???і калі для вас і лепш rinuovere таксама каталізатар пад турбіну?загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    тады:
    пакласці трубку, калі вы кажаце можа быць адным з лепшых рашэнняў,але ад мяне асабіста, а не для агульнага карыстання я чуў, некаторыя навіны, якія палохаюць, чувак, канфіскавалі аўтамабіль і ? асудзіў да ўлады? кампетэнтных у гэтым пытанні забруджвання навакольнага асяроддзя "злачынствы" толькі xch? агент ( цяпер паразумнеў)? нагнуўся пад машыну і заўважыў, што manchanza fap,sar? быў у cas??mah!, мае асабістае меркаванне, калі ваш і ўсе яшчэ ў выдатным стане ? шкада, паставіць яго з ладу неўзабаве яно вам трэба, але калі вы сапраўды павінны зрабіць, вы павінны або прабіць з прыгожым адтулінай у цэнтры, якая ідзе ад 25мм да 30мм, або альтэрнатыва адрэзаць, дзе і gi? зварныя і пакласці трубку ўнутр і risaldarlo, па меншай меры першае візуальнае ўздзеянне fap ? існуючы.
    x адносна вадасьцекавая труба, заўседы асабістае меркаванне, зняць гэта азначае замучыць менш турбіна,але за кошт сустрэчнага ціску, якое вам будзе неіснуючым, і ў гэтым выпадку, калі мы tienti у падняць яго, вам я параіў бы паставіць фільтр-не менш за 120 вочак. вазьмі гэтыя навіны, як заўседы, мае асабістае меркаванне, не ? сказаў, што гэта дакладныя правілы, на самай справе мой аўтамабіль працуе з prefap арыгінальная машына мая дачка-159 з зменамі, аб якіх я казаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў Freddyecu Visualizza Messaggio
    калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?
    гэта таксама добра, але я аддаю перавагу, каб пакласці трубку ўнутр.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?
    фрэдзі, каб захаваць смак заказ прашу адкрыць новае паведамленне з вашы сумневы на фап і г.д., і тады вам перанесці паведамленні не па тэме тут, што гэта было адчынена, каб ацаніць карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.
    Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo
    можа быць, таму што, з аднаго боку, і' alt іншай ніжэй, але факт застаецца фактам, што карту і' 0' цалкам без палітыкі і перарабляць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    мне трэба адкрыць новую тэму, што palra толькі fap?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •