Першапачаткова Напісаў frantik3 доказы таго, legendary добра!!!!! іншых змен не istreresi egr, але, магчыма, іншыя Я не бачу, чаму? вы павінны загрузіць файл, якой вы не ведаеце, якія змены. Mah....
я ўкладу файл без апошняй вобласці, таксама, чаму? я не ведаю, што гэта было зроблена!!!!!
Першапачаткова Напісаў frantik3 я ўкладу файл без апошняй вобласці, таксама, чаму? я не ведаю, што гэта было зроблена!!!!! Дакладнае. За тое, што я спытаў, што гэта такое нешта змяніць.
Першапачаткова Напісаў cawadany Дакладнае. За тое, што я спытаў, што гэта такое нешта змяніць. вы даруй крычы гэтай галіне і dtc
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Першапачаткова Напісаў legendaryslave вось у вас, вы ведаеце, што Дзякуй legendaryslave , я зрабіў змены толькі ў частцы выключэння РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог , цяпер усе працуе , танна і зрабіць !!!
прабачце, хлопцы, але ў перепуске адпрацаваўшых таму таксама адрас 0dab16 гэтага? вялікі дзякуй!!!!
адключыць DTC 1440 і 0400-0409. Зніміце вечка з interp
Першапачаткова Напісаў ecutano Дзякуй legendaryslave , я зрабіў змены толькі ў частцы выключэння РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог , цяпер усе працуе , танна і зрабіць !!! нічога
Правілы Форума