Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я толькі што праверыў апошнюю карту,запытаны крутоўны момант падчас пуску,то тым часам я забыўся змяніць вр, што я p? некалькі,то, як ні дзіўна, ecm, як 10x16 аб файле 8в, а на файл крычы ад croma жа, як 16x16. Цяпер я спрабую вярнуць акцыі ў гэты момант

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Я толькі што праверыў апошнюю карту,запытаны крутоўны момант падчас пуску,то тым часам я забыўся змяніць вр, што я p? некалькі,то, як ні дзіўна, ecm, як 10x16 аб файле 8в, а на файл крычы ад croma жа, як 16x16. Цяпер я спрабую вярнуць акцыі ў гэты момант
    На самай справе, гледзячы на яе, ен даў мне ўражанне карту 16x16 наляпляецца на 10x16, для гэтага я выяўленую!

Дзякуй таксама за папярэдні адказ!
    Цяпер не на маім кампутары, але як толькі прыходжу дадому, d? адзін погляд, і я бачу, калі я магу адказаць на ваша пытанне...
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я хачу сказаць, што мая.... абмежавальнікі у залежнасці ад перадач, у тэорыі яны ідуць у нм крутоўнага моманту, а ? спрабавалі насіць нават тыя, дзесятковы значэнне 11000, каб убачыць, калі на самай справе абмежаванне яшчэ ў 100 мг??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я былі звязаны, і я таксама, і я заўважыў, што значэнні двух паверхаў (8v і 16v)розныя, то, па мне, у вас есць дзве магчымасці: першы ? паспрабаваць перадаць яе на арыгінал, і ўбачыць, як яна ідзе (як ужо? прапанаваў нават вы), у адваротным выпадку вы павінны ўзяць карту 16х16 і interpolarla на 10x16.

...1E2EC на самай справе, падобна на тое, карту 4x10. Я ўстала, усе без добра выглядаць bp. У damos не але ? трэці абмежавальнікі vgt, улічваючы, што толькі павышэнне ў 2 іншых спачатку не зачынялася-й? 75%, у той час як падвышэнне нават гэта,хоць я не вельмі добра зразумеў, што такое вр,першы можа быць атмасферны ціск, а другі проста не разумею. Мне трэба падняць толькі канцы да 6144 па-вашаму, пакідаючы частка 'спускаецца' арыгінальнае? Столькі, у рэшце рэшт, што важна для мяне ? каб зачыніць геаметрыі больш за 75%, амаль да 2000 абаротаў.
    Гэты план застаецца трохі неадназначнае, здавалася б, 4x10, але няма...
    Аналагічна BP пакідаюць мяне трохі збянтэжыла! ? я, здаецца, крыху нізка, каб быць бараметрычнага ціску...
    Па-мойму, каб мець упэўненасць, вы павінны праверыць іх з дапамогай Damos пэўны...
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я хачу сказаць, што мая.... абмежавальнікі у залежнасці ад перадач, у тэорыі яны ідуць у нм крутоўнага моманту, а ? спрабавалі насіць нават тыя, дзесятковы значэнне 11000, каб убачыць, калі на самай справе абмежаванне яшчэ ў 100 мг??
    праблема заключаецца адрасах, якія я адправіў, я, абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху, з'яўляюцца правільнымі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    1E2EC на самай справе, падобна на тое, карту 4x10. Я ўстала, усе без добра выглядаць bp. У damos не але ? трэці абмежавальнікі vgt, улічваючы, што толькі павышэнне ў 2 іншых спачатку не зачынялася-й? 75%, у той час як падвышэнне нават гэта,хоць я не вельмі добра зразумеў, што такое вр,першы можа быць атмасферны ціск, а другі проста не разумею.
    Мне трэба падняць толькі канцы да 6144 па-вашаму, пакідаючы частка 'спускаецца' арыгінальнае? Столькі, у рэшце рэшт, што важна для мяне ? каб зачыніць геаметрыі больш за 75%, амаль да 2000 абаротаў.
    1E7966 у адпаведнасці з damos ? карта 16х16, і не 10x16, як кажа ecm.
    Ад ВР можа быць карта, ціск atomosferica/Тэмпература выхлапных газаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Ад ВР можа быць карта, ціск atomosferica/Тэмпература выхлапных газаў?
    у damos кажа : "Map for calculating the maximum allowable set value from atmospheric pressure and consumption"

На практыцы ? абмежавальнік адкрыцця vnt, якая працуе, абапіраючыся на p_atm і на выдатак паліва, выражаны ў л/ч

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я ўсе яшчэ не разумею, дзе праблема ў адрасах ад цябе, размешчаныя.
    Акрамя таго, я паўтараю, што я чытаю 110mm3 без якіх-небудзь праблем. Я таксама спрабаваў выдаліць мод да разрадным rail, што я змяніў занадта шмат? часам працягваю атрымліваць памылкі, ціск паліва, і ад часопіса, адзначу piccate да 1800 бар.
    На карце vnt улічваючы, што damos мяне не бачыць (чаму? мяне ад такіх як 'bosch-map' winols), магу спытаць, калі ? карта 4x10? Таму што winols мяне ад cos? у самай справе? я хацеў бы пацверджання ад damos. І калі так і было, я не разумею, што такое "працяг" 6144.

Як ужо было сказана абмежавальнікі ? крутоўны момант для руху ідуць нармальна.
    Вачэй, акрамя таго, што я не быў абмежаваны ў 100 мг, але ў 100mm3 што ? добра адрозніваецца.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-08-2013 да 11:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я ўсе яшчэ не разумею, дзе праблема ў адрасах ад цябе, размешчаныя.
    Акрамя таго, я паўтараю, што я чытаю 110mm3 без якіх-небудзь праблем. Я таксама спрабаваў выдаліць мод да разрадным rail, што я змяніў занадта шмат? часам працягваю атрымліваць памылкі, ціск паліва, і ад часопіса, адзначу piccate да 1800 бар.
    На карце vnt улічваючы, што damos мяне не бачыць (чаму? мяне ад такіх як 'bosch-map' winols), магу спытаць, калі ? карта 4x10? Таму што winols мяне ад cos? у самай справе? я хацеў бы пацверджання ад damos. І калі так і было, я не разумею, што такое "працяг" 6144.
    вы, ? адзін 4x10, працяг ? застаўся, чаму? можа быць difinita таксама як 8x10 напрыклад, але вы ўбачыце, ад восі, верагодна, у версіі sw-й? стары быў так?...
    Каб пазбегнуць памылкі, rail паспрабуйце спусціць ціск, так? калі помпа hp не атрымліваецца адправіць дызель дастаткова ход ціск seguir? піку ў момант, калі заводжу педаль (эфект, прыводны ў ход авен) робіць рывок ціск да зорак!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, джэк..., я чытала, нават у іншым месцы...я пасля гісторыі вашай пункту...ці магу я спытаць вас, у рэшце рэшт, цяпер, як вы паклалі ў ****llo рухавік?турбіна?працоўны ціск??
    Вам цікава, гэта чаму? я бачу, што вы хочаце выйсці за рамкі 110mm3...

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •