Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    ОК, але ўлічыце, што блок кіравання або праграмнае забеспячэнне ****** ад кадоўкі иммобилайзера (verginato або тармозіцца) у залежнасці ад паходжання эбу.

M999
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Дзе вы не вернецеся? Блок кіравання, дыягностыкі, я была нявінніца, вы праверылі?
    M999
    Перачытваючы адказ, я зразумеў, што вы мелі на ўвазе.
    У гэты момант з блока кіравання 1198 карту 999, усталяваны на 999, я мяркую, што ровар не ? pi? ад иммобилайзера.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Сапраўды, гэта я сказаў вам, што дыягназ вам павінны даць иммо панны, то есць кантралюецца эбу, але не ўсталяваны з працэдурай, прадугледжанай

M999

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Заўседы з эбу, усталяваны на 999, цікава, што адбудзецца, калі выкарыстоўваць чырвоны ключ, г. зн. нават калі гэта і так? раблю захоўваецца код, а затым, калі ровар у гэтыя кропкі ? з абаронай ад иммобилайзера.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Калі ў вас есць дыягназ для таго, каб праверыць стан иммо ў эбу, зрабіце гэты просты тэст: адрываецца прыборы і інструменты. Калі ровар-то азначае, што ў вас эбу на иммо оф, калі няма-то азначае, што ў вас есць immo on, але verginato. Я кажу гэта зрабіць, як "лакмусавай паперкай", не бачачы вашага файла...

Калі ў вас есць иммо панны, з працэдурай, з чырвоны ключ, вы можаце settarlo зноў.

M999

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Ці магу я ўжо? адказваць, чаму? некаторыя тэсты ўжо зробленыя, і затым карту, якую я запампаваў з іншага эбу я ведаю, ужо? што не ? у immo off.
    Калі зняцце камбінацыі прыбораў на ровар не частка, то няспраўны блок кіравання immo on, але verginato; затым эбу ? ne pi? ne менш, як і ў любога 999, monster etc, што вы апынецеся ад дылера да наладах иммо з ключом чырвоная.
    Прычына попыту (ва ўсякім выпадку мне вы адказалі) быў зразумець, калі блок кіравання 1198 або 848 або ipermotard (у камплекце да мота) у выпадку, калі устаноўленая на іншы матацыкл з кіравання иммо праз эбу, пу? быць закадаваны з дапамогай ключа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Сапраўды, чаму? як у вашым выпадку, калі вы загрузілі файл, які мае функцыю кіравання иммобилайзера ўключана.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Cio? карту ў immo off? і якія плюсы?

Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Sar? для таго, каб пачаць руху без прыборнай панэлі?

PS Запыце OT - хто-то мне пу? сказаць, як зрабіць, каб змяніць мае паведамленне? У правым ніжнім куце не знаходжу опцыі "рэдагаваць паведамленне".
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-08-2013 да 10:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Я быў незразумелым: у вашым выпадку, калі вы загрузілі карту, якая мае кіравання иммобилайзера ўключана, але ж эбу не было кода иммобилайзера ўстаноўлена, у гэтым выпадку, чаму? з 1198.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Вы, у любым выпадку ты быў ясна. Скажам, тыя ж рэчы, розныя тэрміналогіі, але я зразумеў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Для таго, каб трохі яснасці:
    Дадзеныя иммо ў e2p.
    Пішу толькі флэш-ECU да іншай ( звычайнай працэдуры, а не boot)
    Калі ecu была нявінніцай, зніжкі? панны, калі закадавана зніжкі? закадаваны.
    ? можаце потым immo off, перамяшчаючы толькі адзін біт на flash ( і, здаецца, што на сенняшні дзень ва ўсіх нас есць ясныя ідэі. . )
    Зараз, калі мне так, рабіць иммо оф, я павінен выключыць иммо і прыборнай панэлі (нават на новых матацыклах)

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •