Аднак, я знайшоў, параметр 0% зачыніць, але было abbastaza працуе і чыстай на 1,9 jtd
Аднак, я знайшоў, параметр 0% зачыніць, але было abbastaza працуе і чыстай на 1,9 jtd
Прабачце, але калі ? выдалены з карты, і зачыняецца ліст, што турбуе вас, вы хочаце, што дае вам цяпер?
Я б паспрабавала па-іншаму, напрыклад, турбакампрэсара. Спытаеце кліента, калі ў вас былі няшчасныя выпадкі на пярэдняй досыць сур'езныя, каб
на aer круціцца слімак турба.
Я згодны з сістэмы рэцыркуляцыі ог не працуе? вочы на датчык выдатку паветра мяне выпадкова на адзін і той жа рухавік на дыягностыцы няма памылак і значэння, здавалася б, былі выпраўленыя, праверыў датчык выдатку паветра іншай машыны і праблема сышла
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
Вы але будзьце асцярожныя, выкарыстоўваць датчык выдатку паветра на іншай машыне, чаму? калі ен дакажа, што з менш, чым рэзюмэ, хутчэй за ўсе, зрабіць адтуліну ў вадзе, debimetri настроены з блокам кіравання ў залежнасці ад магутнасці, што размяркоўвае.
кіравання egr, часта блакуецца
таксама калектар asp варта кантраляваць
часта lesiona
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-08-2013 да 20:15
вы павінны разабраць і паглядзець, калі ен лініі
Не ведаю, калі праблема вырашана, але вопыт быў на вялікі момант я павінен быў замяніць усе групы egr.
Агульная праблема на 1.3 MTJ зачыніць egr праблема вырашана, безумоўна,