Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 49 49

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    але ў раз ? уласны помпа, што страціце і не заўважыце нічога, калі машына раніцай працуе як гадзіннік
    толькі што прыводзіцца ў рух, перш чым падняць галаву, я accerterei помпы.
    акрамя таго, вы можаце зрабіць яшчэ адзін доказ: хай машына гарыць, як мінімум, з латком поўны і без шапкі,
    правярае, калі тэмпература дасягае 90 градусаў вада робіць бурбалкі; то ? знак таго, што пракладка ? туды, але
    калі бурбалкі не робіць ? цяжка, што альбо пракладка
    Помпа ? была праверана і не прадставіў праблемы..... Я праверыў, калі вадкасць трапляе ў tmperatura (90 на тэрмометр прыборнай панэлі), вада, якая вяртаецца з рухавіка ў бак таму "тып бурбалкі".....

Вы... на самай справе ? лепш хай гэта робяць механік....? тое, што я ніколі не рабіў, і нават я мару, каб, ок diy для некаторых aggiustatina тут і там, але калі справа даходзіць да адкрыцця матор ? гледзячы на нас, паклаў руку таго, хто пі? кампетэнтным.....
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2013 да 14:56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, мы не забываем, што рухавік на халастым ходу няма турбонаддува, што часта, калі ? у залежнасці могуць зрабіць, волочильные дошкі з цыліндру трохі ціск у контуры вады, нават праблемы гэтыя аўтамабілі, якія пакутуюць ад microlesioni на галоўцы блока і ў вас спажыванне вады і не знаходзіцеся знешнія ўцечкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але больш за 2000 аб павелічэнні тэмпературы на прыборнай панэлі???
    І' gi? здаралася, што часам крыльчатка помпы і цягі і абаротаў халастога ходу або, дакладней, пацягнуў да нізкім pi? намаганні не пра і так у вас есць вада або вадкасць, якая не круціцца прымусова ў радыятар....перад smotare галаву, спрабуе з помпай для вады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я згодны з ртс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я згодны з ртс
    У папярэдніх пастах я казала, я праверыць помпа, але калі ен кажа, што бачыць бурбалкі паветра, якія трапляюць у латок не c'? нічога, што галава ў адзін бок, у гэты момант будзе рабіць працу размеркавання залішне і, дарэчы, рэмень размеркавання павінны замяніць два разы, чаму? пасля падачы напругі не пу? зняць, а потым паўторна ўсталяваць ? абавязаным яе варта заўчаснае разбурэнне, і гэты момант развітання клапанаў, калі ўсе добра! invecce механік, які возьме ў рукі працу, а таксама змяніць размеркаванне камплект пры разборцы галавы зрабіць? таксама кіравання помпай вады
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў cele Visualizza Messaggio
    У папярэдніх пастах я казала, я праверыць помпа, але калі ен кажа, што бачыць бурбалкі паветра, якія трапляюць у латок не c'? нічога, што галава ў адзін бок, у гэты момант будзе рабіць працу размеркавання залішне і, дарэчы, рэмень размеркавання павінны замяніць два разы, чаму? пасля падачы напругі не пу? зняць, а потым паўторна ўсталяваць ? абавязаным яе варта заўчаснае разбурэнне, і гэты момант развітання клапанаў, калі ўсе добра! invecce механік, які возьме ў рукі працу, а таксама змяніць размеркаванне камплект пры разборцы галавы зрабіць? таксама кіравання помпай вады
    Галаву туды або толькі пракладка?
    я не зразумеў, гаворка замены рамяня ў два разы....
    Я думаю, што пасля адкрыцця рухавіка, мы пайшлі ў retifica галаву і ўзнікае, калі есць іншыя страты, то simonta ўсе новае ўшчыльненне, пры неабходнасці, замяніўшы вадзяной помпа і рамень і organio размеркаванне...
    ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў kidpollos Visualizza Messaggio
    Я думаю, што пасля адкрыцця рухавіка, мы пайшлі ў retifica галаву і ўзнікае, калі есць іншыя страты, то simonta ўсе новае ўшчыльненне, пры неабходнасці, замяніўшы вадзяной помпа і рамень і organio размеркаванне...
    ці я памыляюся?
    У самай справе, было б лепш зрабіць таксама выпрабаванні на герметычнасць галоўкі, калі ваш механік не трапляе ў вынікі адкрытай галавой...але не падкрэсліваючы ваш механік, спрабуючы навучыць яго з нашымі парадамі...не ? мілы sar? прафесійны і вы терр? да цяперашняга часу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    няма, няма, спакойна.....не тыпу, які ідзе, каб падкрэсліць людзей, пакуль працуе......асабліва, калі што ? прафесіянал, а я аматар diy.....

Citazione Першапачаткова Напісаў cele Visualizza Messaggio
    Ідзем ціха, каб рэмень заменены два разы, я меў на ўвазе карыстальніка, які вам параіў паспрабаваць праверыць вадзяной помпа, перш чым падняць галаву,для галавы ў retifica, па меншай меры, цюй? у нас, калі не спытаеце прама, што хочаце зрабіць гідраўлічныя выпрабаванні, каб праверыць расколіны, робяць вас толькі spianattura
    ок, зразумеў!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2013 да 15:46

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў kidpollos Visualizza Messaggio
    ці я памыляюся?
    Ідзем ціха, каб рэмень заменены два разы, я меў на ўвазе карыстальніка, які вам параіў паспрабаваць праверыць вадзяной помпа, перш чым падняць галаву,для галавы ў retifica, па меншай меры, цюй? у нас, калі не спытаеце прама, што хочаце зрабіць гідраўлічныя выпрабаванні, каб праверыць расколіны, робяць вас толькі spianattura
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •