Паглядзець Вынікі Апытання: вы згодныя з тым, каб уставіць катэгорыя спецыялістаў на форуме?

Удзельнікі
7. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • вы

5 71.43%
  • няма

2 28.57%
Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у канцы форуму ? вашы вырашылі вас...? толькі, што грошы псуюць кожная рэч, заснаванай на вернасці? і solidariet?... у апошні час у мяне вельмі мала часу, каб перайсці да кампутара, я зразумеў, што я страціў шмат цікавых дыскусій... тады я і праблемы падлучэння... праклятыя менеджэры!... я спадзяюся, што не вы ўзяць для нас? я напісаў ...
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    у канцы форуму ? вашы вырашылі вас...? толькі, што грошы псуюць кожная рэч, заснаванай на вернасці? і solidariet?... у апошні час у мяне вельмі мала часу, каб перайсці да кампутара, я зразумеў, што я страціў шмат цікавых дыскусій... тады я і праблемы падлучэння... праклятыя менеджэры!... я спадзяюся, што не вы ўзяць для нас? я напісаў ...
    alterportal напісаў, як іншы адмін, калі мы хацелі зрабіць, мы рабілі без дазволу, але ніхто не расце, гэта добрая група, і, перш чым што-то зрабіць, мы хацелі б ваша меркаванне, прабачце, калі гэта мала то есць ты яшчэ там могуць зрабіць....... у залежнасці ад таго, што вы пішаце, таму што мы хочам, каб менавіта чытаць тое, што вы думаеце, як называецца пасаду,на жаль, я не памятаю, як мы адкрываем апытанне, галасаваць ці не і г.д. як можна гэта зрабіць, і мы ўбачым, так dafarsi тым часам выказвайце свае меркаванні,спакойнай, можа быць, вы вывучаеце, але кожны раз прыходзьце да нас у госці.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    мой цікавасць, як і ва ўсіх іншых ? што, стварыўшы гэты раздзел, шакалы, што яны, прыйдуць нават сюды.
    карысныя парады і абмен дух будуць паступова знікаюць ў карысць пасаду, а не "няхай" "ты прама з дарогі", "лепш, чым табе дапамагчы прафесіянал" і г.д. і да т.п.
    у той момант, sar? канец людзей, як я, які ў месяц прысутнасці на гэтым форуме даведаўся шмат дзякуючы дапамозе спецыялістаў

таму, калі я павінен быць сумленным, я не ў карысць такі раздзел.

калі хочаце канкрэтны файл выкарыстоўвае ваш сэрвіс файлаў, on-line, што, як я пераканаўся, яна выдатна працуе
    для мяне падзел, поўны прафесіяналаў або меркаванага finir? толькі з пашкоджанні форуме, і толькі тыя, што будуць цяжкасці, будуць карыстальнікі, якія рэгіструюцца, каб даведацца, так жа як і я, чаму? вы знойдзеце погружные PM а я раблю файл у 52, 51, 50, 49 еўра з боку розных спецыялістаў або меркаванага
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    мой цікавасць, як і ва ўсіх іншых ? што, стварыўшы гэты раздзел, шакалы, што яны, прыйдуць нават сюды.
    карысныя парады і абмен дух будуць паступова знікаюць ў карысць пасаду, а не "няхай" "ты прама з дарогі", "лепш, чым табе дапамагчы прафесіянал" і г.д. і да т.п.
    у той момант, sar? канец людзей, як я, які ў месяц прысутнасці на гэтым форуме даведаўся шмат дзякуючы дапамозе спецыялістаў

таму, калі я павінен быць сумленным, я не ў карысць такі раздзел.

калі хочаце канкрэтны файл выкарыстоўвае ваш сэрвіс файлаў, on-line, што, як я пераканаўся, яна выдатна працуе
    для мяне падзел, поўны прафесіяналаў або меркаванага finir? толькі з пашкоджанні форуме, і толькі тыя, што будуць цяжкасці, будуць карыстальнікі, якія рэгіструюцца, каб даведацца, так жа як і я, чаму? вы знойдзеце погружные PM а я раблю файл у 52, 51, 50, 49 еўра з боку розных спецыялістаў або меркаванага
    Ну вось і " сардэчна запрашаем тых, хто скид? выконваеце нашы правілы, і ўсе грамадства", не згодны з вамі, што дух падзелу другі закон' аб'ем 1, чаму? аднак мы я і адміністратар, што мы робім магчымым для ўсіх і другі-чаму? як ужо? сказалі, што калі мы бачым такое паводзіны спецыяліста стане зноў пачатковец,pm з прапановамі працы ў бок паніжэння не ведаю, хто павінны быць неадкладна паведамлены і гэтыя карыстальнікі будуць неадкладна забанены, то гэта таксама вас, каб працягнуць дзейнасць на рэгулярнай аснове,напрыклад, некаторы час таму карыстальнік размясціў аб'яву аб продажы на форуме на рэгулярнай аснове,то ўнутры яго пост заліць,' карыстальніка, прапаноўваючы той жа прадукт, і інш,легка мне было паведамлена, гэта паводзіны няправільнае і ў працягу 2 хвілін: я вычысціў свой пост і звярнула карыстальніка.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я згодны, шкада, я не зрабіў гэтую прафесію x жыць, але я вялікі..grandissino гарачы,што добра будзе, калі можа стаць інструментам x зрабіць лепш наш форум..увагу на хітрасць, будзе, з майго боку будзе sputtanati publicamente.
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ок, хлопцы, я бачу, што ніхто не мае няма чаго дадаць,у гэты момант, пасля таго як вы ачысцілі нашу ініцыятыву,патлумачыў, што есць яшчэ прафесіяналы, якія, акрамя звання прафесіянала,колер ніка,карыстацкія подпісы, і зрабіць сабе рэкламу толькі ў раздзеле " ТЭКСТАВЫЯ ОНЛАЙН,афіцыйна адкрываем гэты раздзел.
    вядома, rassicuro яшчэ раз, што нікому не будзе адмоўлена ў нішто, а тым больш дапамога ад прафесіяналаў,ніхто не можа звязацца ў лічку з прапановамі і г.д. але вы павінны, ва ўсялякім выпадку быць вам звярнуцца, калі зацікаўленыя,будуць і расходаў, устаноўленых з форуму, каб не рабіць аўкцыены на паніжэнне, або скарыстацца паслугамі іншых,калі праца не ўдалася вы можаце звязацца з намі, каб удакладніць якія-небудзь непаразуменняў,калі прафесіяналізм " абяцанне не было тое ж самае, і г.д. і да т.п., прымаем, удакладніць або праверыць любую праблему, таму, калі мы павінны былі быць праблемы не прыходзьце вінаваціць у штат форуме.
    IP

НАВІЧОК L'avatar di amf tuning
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    У варкуце
    Et
    58
    Паведамленні
    17
    Прыбыцце позна і выхавання чарзе, але , па досведзе, ўжо перажыта, я лічу, што раздзел, прысвечаны прафесіяналам трэба трымаць далей штучных спецыялістаў . я спадзяюся, што гэты беспарадак не можа звярнуцца толькі адзін з тых, для дасягнення кворуму...
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў amf-цюнінг Visualizza Messaggio
    Прыбыцце позна і выхавання чарзе, але , па досведзе, ўжо перажыта, я лічу, што раздзел, прысвечаны прафесіяналам трэба трымаць далей штучных спецыялістаў . я спадзяюся, што гэты беспарадак не можа звярнуцца толькі адзін з тых, для дасягнення кворуму...
    Я згодны, цалкам нават, чаму? раздзел, прысвечаны вам спецыялістаў служы? каб развеяць сумневы важныя, што толькі вялікі прафесіянал, ведае, ...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    я старамодны
    форумы служаць для таго, каб яшчэ... прафесіяналаў, якія працуюць у майстэрнях....
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    я старамодны
    форумы служаць для таго, каб яшчэ... прафесіяналаў, якія працуюць у майстэрнях....
    добра сказаў..
    IP

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •