Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 49 31-40
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Я рушыў услед вашаму радзе і зрабіў некалькі тэстаў, але сутыкаюцца без страт....Выкарыстоўваючы аўтамабіль, не перавышаючы 2000 абаротаў, выдатак вадкасці ? амаль нулявы, калі для? я раблю глыток, і вось, што вадкасць знікае.....Я думаю, што пара мяняць пракладку галоўкі блока,спадзеючыся, што даюць, так толькі тое, што не было траўмаў у галоўцы блока.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    як я ўжо паўтараў, калі ў вас страты ? пайшла guarnizzione,з таго, што зайдзіце камфортна, не адчуваеш ,але калі рабіць ўзыходжанне або ад тырады трэба даліць,вы ўбачыце, што ? толькі guarnizzione,калі вы сябе з 150-200 еўра вы спакойна,я raccomndo у spianarla заўседы,і таксама правярае, вадзяной помпа, нягледзячы на тое, што ты есць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Да вам трэба? несці ў майстэрню, безумоўна, дар? даччыная кампанія вадзяной помпа і будзеце бачыць? калі ? у выпадку прадбачыць распаўсюд, паколькі ў цяперашні час ? усе разабралі.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    be размеркаванне павінна быць зроблена кожныя 100 000? калі pi? або менш, ты ўжо побач, напэўна, табе варта рабіць гэта, і вы павінны таксама змяніць і помпа вады, хоць, безумоўна, табе consiglier? хто вам робіць працу........

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Я зрабіў 90k і 180к...я зараз у 250 тыс., але я ведаю, што для распаўсюду, то адсылаю......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    вам варта паўтарыць! калі вам трэба, каб хто-то прама цяпер, што трэба зняць,рэмень і падшыпнік табе вогнішча? 120-150 ў pi?,калі будзеш пасля, нават двайны, калі не больш?..*****unque глядзіце самі, я даў табе толькі адзін савет, прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    І тады я ведаю, што ў "кацел" паставіў таксама, што.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    але ў раз ? уласны помпа, што страціце і не заўважыце нічога, калі машына раніцай працуе як гадзіннік
    толькі што прыводзіцца ў рух, перш чым падняць галаву, я accerterei помпы.
    акрамя таго, вы можаце зрабіць яшчэ адзін доказ: хай машына гарыць, як мінімум, з латком поўны і без шапкі,
    правярае, калі тэмпература дасягае 90 градусаў вада робіць бурбалкі; то ? знак таго, што пракладка ? туды, але
    калі бурбалкі не робіць ? цяжка, што альбо пракладка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, мы не забываем, што рухавік на халастым ходу няма турбонаддува, што часта, калі ? у залежнасці могуць зрабіць, волочильные дошкі з цыліндру трохі ціск у контуры вады, нават праблемы гэтыя аўтамабілі, якія пакутуюць ад microlesioni на галоўцы блока і ў вас спажыванне вады і не знаходзіцеся знешнія ўцечкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але больш за 2000 аб павелічэнні тэмпературы на прыборнай панэлі???
    І' gi? здаралася, што часам крыльчатка помпы і цягі і абаротаў халастога ходу або, дакладней, пацягнуў да нізкім pi? намаганні не пра і так у вас есць вада або вадкасць, якая не круціцца прымусова ў радыятар....перад smotare галаву, спрабуе з помпай для вады.

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •