або лепш, з 2260 вы можаце легка захаваць тыя ціску, але з врі, апрацаваная ў мяне моцныя сумневы, нават упэўненасць, што збіраецца esploderti..
або лепш, з 2260 вы можаце легка захаваць тыя ціску, але з врі, апрацаваная ў мяне моцныя сумневы, нават упэўненасць, што збіраецца esploderti..
ціск, мне здаецца, крыху занадта шмат у любым выпадку 150cv толькі карту,turbna плюс,плюс інтэркулер,фільтр у панэлі і сліва ****** таму tranquillmante i 230cv,калі ў вас есць машына, што вам не sodisfa вельмі можа быць, было б riverede карту,калі вы хочаце, калі ласка, звяжыцеся з info*professionalchiptuning.net для кансультацыі пакоем на вашым врі і mod, магчыма, і іх праблемы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ahahahahahah так, вы маеце рацыю, але я думаю (і спадзяюся), што alfone меў на ўвазе 1.8 пік і 1 сталым, чаму? гэтай турбіны, разбівае мала-й? 1.6 бар, 2.8, не дасягае іх, нават не ўлічваючы, што кола ў зборы з значна раней (калі выказаць здагадку, што мае крыльчатку ўсмоктвання усявышняга trim)...
Цяпер не пойдзе, і не mollando ў цяперашні час ? год ? cos? аднак, калі я знайшоў больш? вялікі па нізкай цане
Я менавіта тое, што сказаў msport
маг, па мне, вы маглі б таксама ўсталяваць спартыўны каталізатар
Тыпу 200 клетак?
было б не дрэнна, ідэя, магчыма, памяншаецца таксама некаторае адставанне
Хлопцы, але з тымі, ціск турбуе вас не палохаюць sparar па-за ўшчыльненне мс, то гэты рухавік, як вы хочаце, што цяжка ва ўсіх яе кампанентаў, (шатуны поршні ectect)
Змяняць аўто не![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-08-2013 да 11:12
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)