Паглядзець Вынікі Апытання: вы згодныя з тым, каб уставіць катэгорыя спецыялістаў на форуме?

Удзельнікі
7. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • вы

5 71.43%
  • няма

2 28.57%
Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

што вы думаеце аб гэтай ініцыятыве форума

тады, хлопцы, я адкрываю гэты апытанне, каб высветліць, як вы думаеце, па нашай ініцыятыве,з самага нараджэння форуму, то часова занядбаць, таму што гэта не была наша галоўная мэта ў нас басейн 2 секцыі private ніколі не выкарыстоўвалі іх,я прыходжу да яго:

як вы можаце бачыць на галоўнай старонцы есць 2 секцыі private названыя:

-тэкставыя онлайн
    -прыватных гутарках паміж распрацоўнікамі онлайн

гэтыя дзве часткі былі народжаныя першапачаткова, каб для тых, хто " прафесіянал галіны,аснашчаныя і падрыхтаваныя ў поле (і не толькі для тых, хто плаціць), каб мець магчымасць стаць спонсарам для форуму, а затым заплаціць гадавы ўзнос, што я і іншы адмін у любым выпадку мы выкарыстоўваем для працы-палепшыць і для выжывання форуму(тое ж самае мы робім з грашыма, банэраў і г.д.), вядома, тое-сее застаецца, але галоўная мэта гэтага форуму-не прыбытак, гэта павінна быць ясна з самага з самага пачатку для ўсіх, і, вядома, не купляем ferrari, на гэтыя грошы, а затым даць магчымасць гэтым любыя спецыялістаў (правераных), у стане зрабіць рэкламу праз наш форум і зрабіць свае паслугі для любых карыстальнікаў, зацікаўленых у выпадку, калі яны не хочуць абаперціся на наш сэрвіс files on line,я хачу зрабіць гэта, што гэтыя спецыялісты не будуць мець privileggi дэталяў, чым у сярэднім карыстальнікі, але зменіць':

-назва сярэдняга карыстальніка да прафесіянала
    -колер ніка
    -магчымасць ўстаўкі подпісы яшчэ і асаблівы тып іх сайт і г.д.
    -ўключыць у абмеркаванне, у якім вы робіце рэкламу, і, пералічваючы свае паслугі,localita' і г.д. у раздзеле " тэкставыя онлайн
    -памяняць 2 пагуляю ў раздзеле " прыватныя гутаркі паміж распрацоўнікамі онлайн з іншымі прафесіяналамі.

таму не будзе ніякіх іншых privileggi тып ch.at,загрузкі і г.д. і да т.п., у гэты момант, паколькі нас прыйшоў запыт, каб стаць карыстальнікам (прафесіянал), прыняўшы рэклама ў адмысловым раздзеле мы хочам я і admin растлумачыць, што вы думаеце, калі мы, гэтыя людзі, гэтыя privileggi, калі так іх можна назваць, таму што ў любым выпадку не маюць рэчаў больш, чым сярэдні карыстальнік,загадзя дзякую мне папрасіць прабачэння за такі доўгі спрэчка, але я павінен быў растлумачыць усе,я чакаю вашыя каментары і галасаванне, або няма.

msport
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я думаю, што палітыка фінансавання форуму павінна ажыццяўляцца ад admin, важна ? не прымусіць звычайных карыстальнікаў, каб падпісацца ініцыятывы або фінансаванне для ўдзелу ў форуме.

Затым, калі цікавіць раздзел, мы можам увайсці, калі мы не клапоцімся мы ўцякаем, і праходзім міма. Можа быць, праблема для адміністратараў і карыстальнікаў, то можа паўстаць пры неабходнасці, у выпадку, калі карыстальнік "прафесіянал" не апынецца такой, і, магчыма, нейкім чынам стварыць дыскамфорт для вас, вы rivolgesse для кансультацыі.

Кошт ? каб арандаваць месца для банэра, іншы рахунак ? даць прамой падтрымкі каго-тое, што, можа быць, не ? апраўдала чаканняў.
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я думаю, што палітыка фінансавання форуму павінна ажыццяўляцца ад admin, важна ? не прымусіць звычайных карыстальнікаў, каб падпісацца ініцыятывы або фінансаванне для ўдзелу ў форуме.

Затым, калі цікавіць раздзел, мы можам увайсці, калі мы не клапоцімся мы ўцякаем, і праходзім міма. Можа быць, праблема для адміністратараў і карыстальнікаў, то можа паўстаць пры неабходнасці, у выпадку, калі карыстальнік "прафесіянал" не апынецца такой, і, магчыма, нейкім чынам стварыць дыскамфорт для вас, вы rivolgesse для кансультацыі.

Кошт ? каб арандаваць месца для банэра, іншы рахунак ? даць прамой падтрымкі каго-тое, што, можа быць, не ? апраўдала чаканняў.

форум не будзе за дадатковую плату, каб ніхто, паўтараю ніхто,мы папрасілі спецыяліста для таго, каб зрабіць рэкламу на нашым форуме, і мы працягваем гаварыць з вамі,вядома, там будзе раздзел для іх, дзе пададуць ўсе неабходныя службы,тых, хто, без сумневу, частка катэгорыі спецыялістаў, калі не rispettera' пагадненняў аб цэнах,навыкі,паводзіны,дапамогу і абсталяванне, якія мы будзем патрабаваць калі прыйдзе паведамілі кліент будзе выкліканы, каб ведаць усе факты і ў выпадку няправільна адразу ж паставіць на яго месца, то есць-сярэдні карыстач.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-09-2012 ў 17:54
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    для мяне не праблема... важна для тых, хто, як я, не робіць гэтую працу, але для страсці і цікаўнасці, форум застаецца ****** і, перш за ўсе, што вы працягвалі даваць парады... не стаць такімі, як "форуме", дзе есць тысячы сцярвятнікаў з тысячы прыватных ці дзяржаўных паведамленняў, дзе гавораць толькі "цябе я гэта зраблю, я за 200 еўра"...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-09-2012 ў 17:56
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    для мяне не праблема... важна ДЛЯ тых, ХТО, ЯК, ШТО НЕ РОБІЦЬ ГЭТА ДЛЯ ПРАЦЫ, АЛЕ і ЗАПАЛ, І ЦІКАЎНАСЦЬ, форум застаецца ****** і, перш за ўсе, што вы працягвалі даваць парады... не стаць такімі, як "форуме", дзе есць тысячы сцярвятнікаў з тысячы прыватных ці дзяржаўных паведамленняў, дзе гавораць толькі "цябе я гэта зраблю, я за 200 еўра"...
    Згодны ў поўнай меры! Важна ? працягваць з духам, з якім вы ? партый, і вы ідзяце наперад.
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    для мяне не праблема... важна для тых, хто, як я, не робіць гэтую працу, але для страсці і цікаўнасці, форум застаецца ****** і, перш за ўсе, што вы працягвалі даваць парады... не стаць такімі, як "форуме", дзе есць тысячы сцярвятнікаў з тысячы прыватных ці дзяржаўных паведамленняў, дзе гавораць толькі "цябе я гэта зраблю, я за 200 еўра"...
    сапраўды, менавіта,форум застанецца' ****** і нават калі карыстальнік з'яўляецца часткай катэгорыі спецыялістаў павінны ў любым выпадку даць чулыя парады і інш., якія вы даяце на сенняшні дзень,відавочна, што праца гэта праца, але савет або файл на врі або экран (screen) і інш будзе заўседы бясплатна,я дадам, што любы, хто звяртаўся ў пм для прапаноў працы,абсталяванне,hw,што sw etc з дапамогай метадаў, якія не адлюстроўваюць нашага форуму, можа звязацца з намі спакойна ў лічку і мы адразу ж,з гэтага форуму не пакіне нікога, толькі мы ўсе разам і так даступныя ў любой праблеме.
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Калі мы, як іншым форуме.... мы б не адкрылі апытанне б зрабіў, і проста не пытаючыся дазволу
    але тут усе вырашаюць разам, гэта дух professionalchiptuning і я падкрэсліваю, гэта не форум, камерцыйных і не
    той стане ўсім, што мы робім і для страсці.
    я і іншы адмін у нас есць працы, якія трымаюць нас занятыя, загорнутыя цэлы дзень, і вы думаеце, што я, а я, адказваючы на гэты пост
    я чытаю 320d для defapparla даходы ад банэрнай ці гэтай ініцыятывы служаць, як кажа msport да існавання форум
    так што не хвалюйцеся, форум жыве так, як ен нарадзіўся.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-09-2012 ў 17:49
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    я б сказаў, што ? пахвальна гэта, што...
    такім чынам, падтрымку ў поўным аб'еме....
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    па мне, калі есць людзі, якія lucreranno праз форум, дапамога не будзе больш? абыякава, як і раней, больш таго карыстачы, якія спрабуюць ўнесці свой уклад у развіцце форуму, будуць заўседы стрымлівае тых, хто там зарабляе і finir? як і іншыя форумы... я нават магу памыліцца, але грошы псуюць кожнай суполак?.. andr? у выніку адміністратары позна прыйдзецца даць справаздачу, і прычына прафесіяналам, якія плацяць, каб атрымаць эксклюзіўную працу зрабіць, і тых, хто дапамагае бясплатна, sar? пакаранне.. карыстальнік, які не просіць грошай, не будзе? добра бачыў у вачах тых, хто плаціць, каб быць зарэгістраваны афіцыйны... паўтараю, спадзяюся, я памыляюся, і што не атрымалася тут...
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    па мне, калі есць людзі, якія lucreranno праз форум, дапамога не будзе больш? абыякава, як і раней, больш таго карыстачы, якія спрабуюць ўнесці свой уклад у развіцце форуму, будуць заўседы стрымлівае тых, хто там зарабляе і finir? як і іншыя форумы... я нават магу памыліцца, але грошы псуюць кожнай суполак?.. andr? у выніку адміністратары позна прыйдзецца даць справаздачу, і прычына прафесіяналам, якія плацяць, каб атрымаць эксклюзіўную працу зрабіць, і тых, хто дапамагае бясплатна, sar? пакаранне.. карыстальнік, які не просіць грошай, не будзе? добра бачыў у вачах тых, хто плаціць, каб быць зарэгістраваны афіцыйны... паўтараю, спадзяюся, я памыляюся, і што не атрымалася тут...
    прывітанне ciccio было няшмат, што вы не прывыклі жыць,вы былі ў адпачынку?
    аднак, вяртаючыся да таго, што вы напісалі, хачу вам сказаць, што форум не павінен даць справаздачу, прама ніхто,прафесіянал можа толькі рабіць рэкламу ў пэўным раздзеле і не ўмешвацца, звяжыцеся са мной у лічку, што ручнік я і г.д. і да т.п. ні ў якім разе,не маюць ніякага перавагі ў параўнанні з фамільныя яшчэ і паўтараю, што калі мы даведаемся, што яны разумныя ці яны робяць выгляд, прымаючы ў гэтым удзел, прафесіяналізм паведамленні будуць вернутыя на свае месца.
    калі, як вы пішаце вы (карыстальнікі, якія спрабуюць унесці свой уклад у развіцце форуму будуць заўседы стрымлівае тых, хто там зарабляе), то мы павінны былі б быць першымі, я і іншы адмін гэта зрабіць, убачыў, што мы прапануем паслугі files on line не верыце?
    няма выключна ясна.
    IP

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •