Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 49 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Дыягностыка і, як вы сказалі, калі ласка, праверце параметры тэмпературы, калі ? тэрмастат заблакаваны басейн, што вельмі малаверагодна, што тэмпература будзе расці ў корку да ўключэння вентылятара, затым з p? дарога свабодная, знізіцца зноў каля 70?
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Тады і цяпер назад 35? але калі за два км тэмпература павінна падняцца або інакш з тестеров з датчыка тэмпературы праверце градусаў у латку, але, верагодна, sar? карціна інструменты, у адваротным выпадку, зімой ацяпленне не будзе працаваць добра

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    32
    Праблема вырашана?????

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Выбачайце за адсутнасць, праблемы, не ? яшчэ не вырашана.....Затое, я заўважыў павышанага расходу астуджальнай вадкасці, так, каб зрабіць бесперапынныя rabbocchi ў парадку 200/300 < ....Я пакінуў машыну ў майстэрні на тыдзень, не выяўлена бачных уцечак няма тып...mecc кажа, што, хутчэй за ўсе, c'? замяніць пракладку галоўкі блока, хоць правяраў алей, здаецца, не ў адсутнасці пранікнення вады і праверыць пашыральны бачок, я не заўважыў прысутнасці алею...рухавік працуе як гадзіннік, ні падзенне магутнасці,заводзіць заўседы з першага разу,нічога, белы дым выхлапных газаў, і тэмпература ніколі не больш, чым на 90?. Цяпер я паставіў на карту арыгінала, крокі вельмі ціхія, здаецца, што выдатак астуджальнай вадкасці, так і pi? памяншаецца..***** unque, так і будзе? зрабіць некаторыя назіранні-й? паглыбленае перад тварам асноўных выдаткаў, як замена пракладкі галоўкі блока...
    адзінае, што я заўважыў ? што на пярэдняй частцы блока цыліндраў, дзе c'? корпус алейнага фільтра і ў тых частках іх, я заўважыў, адклад шумавіння, звязваючы гэта з тым, што некалькі разоў я зрабіў ей rabbocchi з аўто кран я думаю, што калі c'? страты, вядома ? у гэтай галіне....

Дарэчы, у сеціве я знайшоў некалькі дыскусій, якія imputavano праблема ў няспраўнасці цеплаабменніка вада/алей, што знаходзіцца porprio у раене, дзе я выявіў прысутнасць рэчывы-вапняка...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-08-2013 да 10:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    калі ? пракладка галоўкі тэмпература, вядома, не трымае да 60 градусаў, акрамя таго, варта адзначыць праблемы,
    стартара, калі машына прастойвае столькі часу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    І тады я не ведаю, што і думаць..., перш чым пакінуць яе ў майстэрні ? нерухома ў 4 дні, і раніцай на першай палове круга ключ ? пуска -...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    і кружылася выдатна, 4-ці быў крыху кульгае?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    і кружылася выдатна, 4-ці быў крыху кульгае?
    Выдатна працуе ў 4...***** і я пісаў, рухавік працуе як швейцарскі гадзіннік....

Citazione Першапачаткова Напісаў ртс Visualizza Messaggio
    паспрабуйце зрабіць некалькі рэчаў:
    1riempi пашыральны бак халоднай да макс(met? латка)
    2с адкрытай вечкам пакладзеце яе ў рух, і пакідае сваю чаргу для 15" мін, басейн з падагрэвам на гарачых
    3rabbocca, калі ен падае ў ваду і зачыніць вечка
    4Fatti ездзіць і даводзіць тэмпературу да 90?
    5verifica запускам вентылятара ў 90-х і не адчыняць вечка
    6controlla, дзе c? знак разліву антыфрызу(інкрустацыя, як правіла, ружовы), калі c'? мокры
    7...калі ў вас есць абарона пад павінен страціць літраў, перш чым зразумееце, калі страціце трохі вады, якая падае на абароннай disperdi а адразу і не знойдзеце нічога.
    8...ўдачы!!!
    ок, толькі ў мяне момант seguir? парады крок за крокам, і вам з гэтым справіцца? ведаць....

Для астатніх penser? (пасля выпрабаванні пасля вашых саветаў) разгледзець добра, цеплаабменнік вада/алей....пры неабходнасці, злучаючы трубы паміж сабой і, абыходзячы цеплаабменнік....
    Я girerebbero дастаткова, ведаючы, што марнаваць шмат грошай, каб замяніць пракладку і, магчыма, шліфаваць галаву, ведаючы тое, што за спажыванне вады ? іншы....
    добра, што ў 11 гадоў у майстэрні есць ? уваход мала, і нічога, але не ? што цяпер мы павінны ўвесці адзін раз, і аднавіць усе :-D
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-08-2013 да 22:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    паспрабуйце зрабіць некалькі рэчаў:
    1riempi пашыральны бак халоднай да макс(met? латка)
    2с адкрытай вечкам пакладзеце яе ў рух, і пакідае сваю чаргу для 15" мін, басейн з падагрэвам на гарачых
    3rabbocca, калі ен падае ў ваду і зачыніць вечка
    4Fatti ездзіць і даводзіць тэмпературу да 90?
    5verifica запускам вентылятара ў 90-х і не адчыняць вечка
    6controlla, дзе c? знак разліву антыфрызу(інкрустацыя, як правіла, ружовы), калі c'? мокры
    7...калі ў вас есць абарона пад павінен страціць літраў, перш чым зразумееце, калі страціце трохі вады, якая падае на абароннай disperdi а адразу і не знойдзеце нічога.
    8...ўдачы!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    добры дзень, я не маю на ўвазе, як ? зрабіў пашыральны a3, але я кажу, мой вопыт, што тычыцца расходу астуджальнай вадкасці, у мяне toyota picnic 2200 cc дызель і 3 гады таму не smettevo-й? дадаць астуджальную вадкасць да ****llo правільна, пра пашыральны бак, што машына своечасова на наступны дзень быў зноў на мінімум ****лло, не заўважалі страт, не награваецца абсалютна pi? звычайна, у якой-то момант я стаміўся ад дадання вадкасці і я не паставіць больш? ні кроплі, маральна я ўжо тры гады, што ****лло ? ім яшчэ, у маім выпадку я думаў, што праблема ў корку пашыральнага бака, што вы ? starata спружыны дзе ? гатэль для проталкивания пракладкі, гэта, вядома, не тлумачыць вашай праблемы. што тычыцца тэмпературы, але можа растлумачыць, спажыванне вадкасці, калі вы не знаходзіцеся страт, з павагай

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •