Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120, 167
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў diuccio Visualizza Messaggio
    У парытэт? ціску (rail), каб надаць яшчэ паліўны інжэктар павінен заставацца адкрытым, каб больш часу, адпаведна ecu чакае адкрыцця інжэктара
    Няправільна, ECU не чакае, й?, бенс? павялічвае кут апярэджання ўпырску пасля ВМТ. Загадзя змяняецца ад ECU пасля іншых лагічных.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    але кут впрыска, што адпавядае?...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    але кут впрыска, што адпавядае?...
    на колькі градусаў павароту каленчатага вала неабходна мець пэўную колькасць? дызель.
    Каб быць іп? ясна, я цябе адзначыць, што калі параўнаць часопіс загадзя, з арыгінальнай карце і часопісаў, якія вы ўносіце на карту толькі з ціску ў рампы разнастайны ўбачыце, што значэння не мяняюцца, зменіцца? кут заканчэння ін'екцыі.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я вас зразумеў выдатна, але да ўпырску ? дакладна колькі градусаў не хапае каленчатага вала да вмт
    і ўпырск ажыццяўляецца маляня градусаў перад вмт.
    я мог бы пагадзіцца з вамі, калі я скажу, што ecu затрымлівае закрыцце інжэктара.
    акрамя таго, я хацеў бы зразумець, што вы хочаце сказаць з "часопіса"
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    для "часопіса" вы маеце на ўвазе, груба кажучы, калі з дапамогай дыягностыкі перайсці выконваць дадзеныя рухавік тып працэнтах паскаральнік, колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое і гэтак далей...я прашу прабачэння, калі я не адпаведныя ўмовы, і ў гэты час...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    не c'? праблемы, сапраўды, дзякуй за адказ
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    паспрабуем адказаць на астатнія, ўпырск пачынаецца, маляня градусаў перад вмт (generamente, але не заўседы) і потым заканчваецца (асабліва, калі вы хочаце ўсе або rimappi) пасля вмт. Павелічэнне часу ўпырску эбу проста трымаць фарсунку адкрытай час, што ен быў раней, pi? прырост даў у спецыяльную карту. Загадзя не было вырашана, у залежнасці ад часу ўпырску.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вы маеце рацыю, каб наладзіць загадзя ecu ўлічвае таксама ціску ў магістралі высокага ціску, нагрузкі рухавіка і іншыя параметры другасных тып
    тэмпература паветра і дызельнага паліва.
    але факт застаецца фактам, што для павелічэння колькасці? дызельнае паліва, вы павінны трымаць фарсункі адкрыты даўжэй (у парытэт? ціску ў магістралі rail)
    і, такім чынам, ecu абавязкова павінен прадбачыць.
    і потым, што значыць "звычайна, але не заўседы" вы маеце на ўвазе, каб у выпадку папярэдняй ін'екцыі і пасля ін'екцый?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, каб наладзіць загадзя ecu ўлічвае таксама ціску ў магістралі высокага ціску, нагрузкі рухавіка і іншыя параметры другасных тып
    тэмпература паветра і дызельнага паліва.
    але факт застаецца фактам, што для павелічэння колькасці? дызельнае паліва, вы павінны трымаць фарсункі адкрыты даўжэй (у парытэт? ціску ў магістралі rail)
    і, такім чынам, ecu абавязкова павінен прадбачыць.
    і потым, што значыць "звычайна, але не заўседы" вы маеце на ўвазе, каб у выпадку папярэдняй ін'екцыі і пасля ін'екцый?
    Той факт, што ecu трэба для сілы прадбачыць запэўніваю вас, што не ? cos?, паспрабуйце, павялічваецца час 300us, і паглядзіце, наколькі вам разнастайныя загадзя... не зменіцца? наогул.

"звычайна, але не заўседы" чаму? пры нізкіх абарачэннях і малых хуткасцях патоку дызельнага паліва, дзякуючы папярэдняй ін'екцыі, вы зможаце надаць нават пасля вмт, з перавагамі, асабліва ў ****лло у rumorosit? і зніжэння NOx. Нас гэтая рэч цікавіць параўнальна мала, але калі вы паглядзіце на некаторых арыгінальных картах вы заўважыце, што ў месцах, названых мною ў вас загадзя негатыўнае - пачатку inezione пасля вмт.

Цяпер вернемся ў тэму; калі вы хочаце пагаварыць пра гэта яшчэ можна адкрыць тэму і будзе? рады размясціць мае думкі.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    ок, але ў якой профіль я павінен адкрыць такі топік?
    IP

Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •