Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
але кут впрыска, што адпавядае?...
на колькі градусаў павароту каленчатага вала неабходна мець пэўную колькасць? дызель.
Каб быць іп? ясна, я цябе адзначыць, што калі параўнаць часопіс загадзя, з арыгінальнай карце і часопісаў, якія вы ўносіце на карту толькі з ціску ў рампы разнастайны ўбачыце, што значэння не мяняюцца, зменіцца? кут заканчэння ін'екцыі.
я вас зразумеў выдатна, але да ўпырску ? дакладна колькі градусаў не хапае каленчатага вала да вмт
і ўпырск ажыццяўляецца маляня градусаў перад вмт.
я мог бы пагадзіцца з вамі, калі я скажу, што ecu затрымлівае закрыцце інжэктара.
акрамя таго, я хацеў бы зразумець, што вы хочаце сказаць з "часопіса"
для "часопіса" вы маеце на ўвазе, груба кажучы, калі з дапамогай дыягностыкі перайсці выконваць дадзеныя рухавік тып працэнтах паскаральнік, колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое і гэтак далей...я прашу прабачэння, калі я не адпаведныя ўмовы, і ў гэты час...![]()
не c'? праблемы, сапраўды, дзякуй за адказ
паспрабуем адказаць на астатнія, ўпырск пачынаецца, маляня градусаў перад вмт (generamente, але не заўседы) і потым заканчваецца (асабліва, калі вы хочаце ўсе або rimappi) пасля вмт. Павелічэнне часу ўпырску эбу проста трымаць фарсунку адкрытай час, што ен быў раней, pi? прырост даў у спецыяльную карту. Загадзя не было вырашана, у залежнасці ад часу ўпырску.
вы маеце рацыю, каб наладзіць загадзя ecu ўлічвае таксама ціску ў магістралі высокага ціску, нагрузкі рухавіка і іншыя параметры другасных тып
тэмпература паветра і дызельнага паліва.
але факт застаецца фактам, што для павелічэння колькасці? дызельнае паліва, вы павінны трымаць фарсункі адкрыты даўжэй (у парытэт? ціску ў магістралі rail)
і, такім чынам, ecu абавязкова павінен прадбачыць.
і потым, што значыць "звычайна, але не заўседы" вы маеце на ўвазе, каб у выпадку папярэдняй ін'екцыі і пасля ін'екцый?
Той факт, што ecu трэба для сілы прадбачыць запэўніваю вас, што не ? cos?, паспрабуйце, павялічваецца час 300us, і паглядзіце, наколькі вам разнастайныя загадзя... не зменіцца? наогул.
"звычайна, але не заўседы" чаму? пры нізкіх абарачэннях і малых хуткасцях патоку дызельнага паліва, дзякуючы папярэдняй ін'екцыі, вы зможаце надаць нават пасля вмт, з перавагамі, асабліва ў ****лло у rumorosit? і зніжэння NOx. Нас гэтая рэч цікавіць параўнальна мала, але калі вы паглядзіце на некаторых арыгінальных картах вы заўважыце, што ў месцах, названых мною ў вас загадзя негатыўнае - пачатку inezione пасля вмт.
Цяпер вернемся ў тэму; калі вы хочаце пагаварыць пра гэта яшчэ можна адкрыць тэму і будзе? рады размясціць мае думкі.
ок, але ў якой профіль я павінен адкрыць такі топік?