Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 72 31-40

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Выдаленне зонда ў даліне кэт і даступны для MED9 на 1.4TFSI VAG?

Дзякуй
    ды no problem

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    У вас есць прыклад?

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    У вас есць прыклад?
    паштовы файл, паглядзім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я чытаў гэтую дыскусію, і я спытаў, якая патрэба? усе гэта, у свеце двух колаў гэтыя рэчы столькі часу xch? як правіла, вы хочаце змяніць выпуску, і ў некаторых ? неабходна адлучыць зонд або зонды xch? на прыборнай панэлі застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць,шмат разоў падмануты з рэзістараў у іншы раз пастаўшчык зліву ў камплекце яшчэ эмулятар,між тым, мы зыходзім з перадумовы:
    Лямбда-зонд ? неабходна ведаць, калі выхлапныя газы маюць несгоревшего паліва, каб падтрымліваць суадносіны сумесі (кг паветра/кг паліва) у межах інтэрвалу аптымальнай эфектыўнасці каталізатара, больш вядомы як "лямбда-1".
    У асноўным трымае сумесь паветра-бензін-пі? худы так, каб добра працаваць каталізатар і абмежаваць выкіды выхлапных газаў , мне здаецца, што гэта не вы ? казаў xch? калі я не зразумеў, вы кажаце пра змены ў нагрузцы, а не з адкрытым сцекам яго функцыі пу? быць ліквідаваны ў virt? праграмаванне блока кіравання, які падтрымлівае адносіны стехиометрической-й? прывялі да прадукцыйнасці, што да эмісіі..., Ад паводзін, які вы апісваеце, я падазраю, што эбу працуе ў якой-то "рэжым? бяспекі", а не атрымоўваць інфармацыю ад лямбда-зонда аўтаматычна выкарыстоўвае крывую, зададзеную так, можа быць, вельмі кансерватыўны, або, магчыма, выкарыстоўвае апошні выгіб добра захоўваецца. на дадзены момант мне цікава! для чаго ўсе гэта, калі не c'? маюць намер зняць цалкам каталізатар? вы можаце мне асвятліць нават x мае веды?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі ламаецца датчык ў даліне cat, і кліент не хоча марнаваць грошы, каб змяніць яго яна не выключае і шмат прывітанняў.вось адзіная ўтыліта? такой аперацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    калі ламаецца датчык ў даліне cat, і кліент не хоча марнаваць грошы, каб змяніць яго яна не выключае і шмат прывітанняў.вось адзіная ўтыліта? такой аперацыі
    прабачце, вешчуноў я не думаў пра гэта апошняе рашэнне, як камунальныя паслугі,я не раблю гэтую працу як прафесію і таму не будзе? ніколі кліент, які мне гэтае пытанне, я казаў толькі з тэхнічнага пункту гледжання, але на дадзены момант есць шмат альтэрнатыўных сродкаў, як я ўжо сказаў.
    Апошні раз рэдагавалася giarras; 13-10-2012 ў 00:58

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Другі датчык кантралюе толькі працу каталізатара, не удзельнічае ў вызначэнні карты, калі не тады, калі ідзе ў recovery.

у любым выпадку: open loop = cilco басейн = датчык не лічыцца

closed loop = замкнены цыкл = кіраванне з зваротнай сувяззю ад датчыка

Але тых, што ў гора...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    55
    Другі датчык кантралюе толькі працу каталізатара, не удзельнічае ў вызначэнні карты, калі не тады, калі ідзе ў recovery.

у любым выпадку: open loop = cilco басейн = датчык не лічыцца

closed loop = замкнены цыкл = кіраванне з зваротнай сувяззю ад датчыка

Але тых, што ў гора...
    Пацвердзіце тое, што я ведаў, я таксама, але ад таго, што я чытаў, я, здавалася, зразумеў, што можна было выдаліць зонд перад каталізатарам ? непасрэдна ўдзельнічае ў смесеобразования.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    sar? таксама можаце.... ЭКЮ gestir? науглероживания, як калі зонд не была зламаная/перадустаноўка:

Відавочна ідзе лепш за ўсе З для большасці ўжыванняў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    але затым 2 датчык можна адключыць ад карты? у мяне есць сябар, які хацеў бы зняць кэт, але зонд 2? як адключыць?

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •