Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 46 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    я выпадкова некаторыя машыны з зняволенымі выпускны калектар разбітыя, а таксама аўтамабілі з зняволенымі egr sfilettati, як паказана ледзь вышэй. Я б сказаў, праверыць гэтыя дзве рэчы, а затым, магчыма, праверыць турбіну.

PS: калектары з пластыка, як правіла, вы squagliano, дзе ўводзіць паветра, рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, асабліва, калі аўтамабіль працуе вельмі нізкіх абарачэннях.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў дэвід Visualizza Messaggio
    я.. выдаленне dpf... я стаў чуць легкі свіст вылятаюць.. (не на халастым ходу), скажам, ад 1000 да 1500 абаротаў..
    потым, калі я паставіў фланец all egr шум павялічыўся...
    ад таго, як апішыце шум (ад салона), здавалася б, egr або впускной калектар, які вентылююць... (я чуў гук.. але ці вы не разумееце, адкуль)
    я ўжо чытаў у сеткі.. людзей з зняволенымі dell egr sfilettati... і фортачак у гэтай вобласці... нават мой сябар.. ен і знайшоў всасывать трубу "squagliato", то есць " ен трэшчынаватасці... я кажу пра версіі з пластыка, але'..
    вы , вы нават мяне назад так , sibillo турба, якія вылятаюць ў той дыяпазон абаротаў, якія вы паказалі , тады, калі падымаецца на 0.4 бар гэта sibillo знікае
    і " як-то мінімізаваць гэты sibillo застаецца адчувальным , то бок, вы лічыце, не дакранаючыся газу, тым не менш, як я ўжо казаў гук ідзе ўверх і ўніз, як калі arivasse паветра ў перыяды турбіны.. як быццам я tocassi педаль газу, павялічваючы абароты рухавіка.. так што лапаткі турба перагортваюць больш, а потым менш .. справа ў тым, што я не дотык нічога ..
    У аўдые, што я пакінуў у першым пасце адчувае сябе выдатна, як змяніць частату гуку да мінімуму без прычыны ..
    Можа быць, вы rodando la turbo ? менш за 200 км, жыцця і ripetto і' новая шыі чэк, ~1350 еўра на гарантыі гаретт , я ўсе рахункі-фактуры, а затым і ўсе афіцыйныя .. я не думаю, што механік даў мне турба выпраўленая удзячныя плаціць, як калі б новая пагладзіць

Я бачу, што ты таксама brera 2.4 , я хацеў спытаць, калі табе стрэлка манометра робіць здымкі .. у мяне х, як паскарэнне план на трэцяй у гару, ціск падымаецца да 1.3 бар з газу да 40% і потым ідзе на 0.8 бар, і я адчуваю, за адзін клік . як калі б я выключыў і riaccesso рухавік.., такім чынам, губляе ўсе сілы, а затым працягнуць .. і ўсе гэта адбываецца ў полсекунды .. і трохі раздражняе, што стрэл .. гэта можа быць датчык ціску ? з dpf напалі не на мяне, і рабіў гэта жарт

А затым, перавысіўшы 3500 абаротаў ціск падае ад 1.5 да 1.2 і не падымаецца яшчэ .. Гэта прама тут, што пачынае губляць ціск паветра
    Вы можаце апісаць паводзіны вашай турбіны? як і ціск у 2500 , 3000 , 3500 , 4000, 4500, 5000 пра ? на выпрабавальны мая назад 220 л.с. і 520 нм пры 2900 абаротаў, а затым падае выродлівыя разоў перавышаць 3000 абаротаў у хвіліну, і ўсе гэта з неверагоднай fumosita' ж карту на spider яму дабрацца да 246 л.с. клей ж пара
    і потым коней іх выкарыстоўвае пасля 3500 абарачэнняў .. не см мае, што пасля 3000 абаротаў яна губляе ўсю магутнасць
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    у мяне 159 1.9 q-tronic..
    па мне... у вас нейкі цюбік трэшчынаватасці.. які ідзе на вакуумны помпа.. ці нават да геаметрыі...
    у адваротным выпадку.. гэта можа быць і такога роду valvolina з 2 трубкі, што прымушае працаваць турбо.. (я ведаю, што я дрэнна растлумачыў..)
    практычна.. калі вазьмі маторнага аддзялення.. у вас есць вакуумны помпа.. што робіць працу ўзмацняльніка тармазоў...
    заўседы з гэтага вакуумны помпа.. частка цюбік чорны... sara 4 або 5 мм, якая ідзе ў pieburg (калі адкрыць капот.. будзем паглядзець.. і быццам valvolina чорны), магчыма, і лепей яго..
    каб паспрабаваць... адарвацца цюбік чорны.. што ідзе на turbo... (так што геаметрыя павінна быць цалкам у спакоі.. і не свістаць) не хацелася б, як разбэшчаны і паветра ў дэпрэсіі.. нават калі не павінен.. і наогул робіць дрэнна працаваць геаметрыі.. даючы гэтыя недахопы (стрэл)
    я спадзяюся, вы разумееце, што кавалак я кажу.. хоць прыкладаю фота.. у вас няма правоў, каб бачыць яе (зараз)
    і гэта ен, які кіруе геамэтрыяй...

у мяне таксама нават мне... турбіна.. пік (es: 1.6 і затым падае і стабілізуецца самы нізкі... гэта нармальна... ўдар.. няма)
    з нагоды дыму.. і ўлада.. усе гэта на карту... і кожная машына па-рознаму рэагуе.. на карту загружаецца.. вы не можаце чакаць, што адны і тыя ж змены диано-тыя ж вынікі..
    чорны дым.. можа залежаць ад таксама дызель.. ці мала паветра... (паглядзіце, калі сапраўды вырашыце кіравання turbo), а затым паглядзець..
    калі вы загружаеце карту на форуме.. вам змогуць сказаць.. калі карту добра... ці, калі яна з-за дыму...
    астатняе... бачна, што вы толькі што змянілі turbo... і на jtdm і вельмі цяжка іх парушаць.. (у мяне ўсе актыўна 130.000km) можа быць сапраўды праблема ў карце, што вы выклікалі распад...

зрабіце тэст pieburg.. і паглядзець, калі сістэмы свісток.... мяняе дэталі, калі і ен... і факты, даць кантралюецца на карту тут, на форуме... і вы ўбачыце, што вырашаюць усе..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Прывітанне дэвід, тады глядзіце : я знайшоў кавалак, што вы мелі на ўвазе .. Я адключыў трубку, якая ідзе да colletore ўсмоктвання , практычна адзін у дэпрэсіі ( усмоктвае паветра з цюбіка) я адлучэння рухавіка ўваходу і адразу ж пайшла sibillo ( той, што змяняла частату ) і адразу партыя гук ммм... як растлумачыць .. тыпу v8 бензінавы атмасферны .. грукат брыдкае ( тое ж самае адбывалася, калі я звярнуўся з датчыкам prex стаката) .. машына не больш за 50 л.с.. не ідзе recovery ( з датчыкам prex стаката хадзіў у recovery і не свішча нічога .. турбіны падымаецца да 0.3 бар пры 4000 аб .. , дыму 0
    Цяпер турба ідзе без геаметрыі .. свістаць не атрымліваецца яшчэ!' няма ціску .. Што мы вырашылі ? вы кажаце, змяненне пераўтваральнік ціску (pieburg)?
    Я заўважыў наяўнасць алею ў впускном калектары ... бок egr .. мне здалося, вельмі чыстае і цеплае .. так халаднавата , без fulligine і пылу ..
    Зараз я спрабую зняць іх першапачаткова іншы цюбік, які ідзе на турбо .. і я бачу, што адбываецца..а я не думаю, што зменіцца, то ўбачыў, што яны злучаныя ўнутры канвертара

ну паглядзі.. я на атмасфернае паветра праз рот з цюбіка, які ідзе да турба-і я рабіла гэта, sibillare .. потым, калі rilasciavo паветра disattivava геаметрыі .. так што я б сказаў, што трубы не creppati .. можа быць хто-канвэртар ж не ціск .. ( мае здагадкі)

Я цябе іншае пытанне.. Але калі геаметрыя ідзе кантралюецца з дапамогай гэтай трубкі.. для чаго патрэбен перепускной..? проста выкінуць паветра, які не трэба ( рэліз паскаральніка пасля тырады з " tiutiutiu'?) Мой механік сказаў мне, што геаметрыя і кіруецца ад перепускной клапан.. памыляецца qlcosa?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-08-2013 да 12:29

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    вы знайшлі вінаватым ва ўсім..!!
    як стрэл у рэліз.. што свісток да мінімуму.. вы павінны змяніць гэты кавалак чорны з трубы (не ведаю дакладную назву), але я думаю, вы называеце pieburg.. і вы ўбачыце, што вырашыць як мінімум... руху... павінна быць каля 60 еўра... !!
    пра камплектуючых turbo.. не ведаю, як растлумачыць... чакае, што адкажа хто-то на форуме.... і я паўтараю... я прапаную, каб зверыцца з картай тут на форуме.. (для кавалачка дым)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    але машына і пераназначаны акрамя мець dpf off і egr-off?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    як стрэл у рэліз.. што свісток да мінімуму.. вы павінны змяніць гэты кавалак чорны з трубы (не ведаю дакладную назву), але я думаю, вы называеце pieburg.. і вы ўбачыце, што вырашыць як мінімум... руху... павінна быць каля 60 еўра... !!
    пра камплектуючых turbo.. не ведаю, як растлумачыць... чакае, што адкажа хто-то на форуме.... і я паўтараю... я прапаную, каб зверыцца з картай тут на форуме.. (для кавалачка дым)
    Ок , тады provvedo як мага раней, каб замяніць гэты канвэртар... Адзін раз змяніў, дам вам ведаць

Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    але машына і пераназначаны акрамя мець dpf off і egr-off?
    Прывітанне msport, машына у цяперашні час мае карту, што робіць іх паліць, так чаму вывучана дрэнна .. а карту, якую вы мне прадалі вы, такім чынам, магутнасць арыгінал + no egr не dpf , курыць, той жа , крыху менш, можа быць... І што, каб зразумець, адкуль свістка я паставіў на карту цяга ... яшчэ коней у пакладзеце яшчэ свішча .. так я менш намаганняў, каб знайсці месца, дзе свішча..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Гэтага прылады ? у eletrovalvola правіла, што дэпрэсія, перш чым яго мяняць, калі ласка, праверце ў іншай трубе ? тое, што прыносіць дэпрэсію, што не будзе расколін

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Не робіць стрэл выпуску .. У выпуску газу вы адчуваеце ўплыў клапана blow off, якая выкідвае паветра, які служыць не больш , ход робіць паскарэнне .. манометра падымаецца да 1,2 затым 1,3 1,4 затым спрацоўвае на 0.8 ( удар), а затым падымаецца і застаецца фіксаванай да 1.2 заўседы з газу да 40% , а калі выпад не робіць яшчэ стрэл.... соль 1,5 х, то заставацца там, пакуль я не ~3000 абаротаў, калі пачынае свістаць і страціць ціск спуск ад 1.5 на 1.3 бар ..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    шкада, што вы змянілі сістэму, клапан blow-off pop-off)
    калі і арыгінал не мы.. і мы нават не wastgate... за тое, што я ведаю...
    мы з змянянай геаметрыяй... і залішні ціск загружаецца адзін egr...
    я мяркую, што egr і выключаецца ад карту.. у вас усталяваны фланец з цалкам закрытым?
    у дачыненні да паводзінаў turbo.. перш, чым змяніць электрамагнітны клапан... pieburg.. ці як гэта завецца.. і затым паглядзець, як ен сябе паводзіць... працуе па геаметрыі.. і ты праблемы менавіта на гэтай.., то я паўтару.. пошце карту.., што, магчыма, у вас есць праблемы з кіраваннем dell overboost...

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •