Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Абмеркаванне: прывітанне ўсім

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    прабачце, не разумею што-то, але як заўседы для новых гульцоў, не ? дазволена загружаць файлы толькі якія я ведаю, у раздзеле " карты анекдоты? па крайняй меры адзін р? бачыць тое, што НЕ трэба рабіць :-)
    я заклікаю цябе чытаць правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Прывітанне, Міша!! Сардэчна запрашаем!!

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    добры дзень, я прачытаў правілы, але прабачце, адна справа, растлумачце мне адну рэч, разумее, калі нават сядло раздзеле для пачаткоўцаў пу? спампаваць файлы ? cio? па крайняй меры, файл ori ад таго, каб потым убачыць і зразумець !?!? або, як у маім выпадку, я размясціў файлы з ноўтбука, які ў мяне ў офісе і я не файл тут, дома, і нават не ад маіх жа пост я не магу спампаваць.... Па-мойму, па меншай меры, для пачатку, каб зразумець есць p?. Тады вас, напрыклад, як той, які прыходзіць толькі людзі, скрасці !

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    добры дзень, я прачытаў правілы, але прабачце, адна справа, растлумачце мне адну рэч, разумее, калі нават сядло раздзеле для пачаткоўцаў пу? спампаваць файлы ? cio? па крайняй меры, файл ori ад таго, каб потым убачыць і зразумець !?!? або, як у маім выпадку, я размясціў файлы з ноўтбука, які ў мяне ў офісе і я не файл тут, дома, і нават не ад маіх жа пост я не магу спампаваць.... Па-мойму, па меншай меры, для пачатку, каб зразумець есць p?. Тады вас, напрыклад, як той, які прыходзіць толькі людзі, скрасці !
    у нас есць правілы, якія вы зарэгістраваўшыся тут, у вас так прынята, калі вы збіраецеся наведваць гэты форум паважае нашы правілы, у адваротным выпадку я не магу вам дапамагчы,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •