be мой ? разлік трохі спартанскі, але павінна працаваць, па логіцы, для інжэктараў рызыкі stararli ціск pen звыш 100 бар у гатэлі, - супакойся, што тычыцца вашай машыны, я ўсе яшчэ пачатковец, не ведаю, калі мне ўдасца інтэрпрэтаваць edc17
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
be мой ? разлік трохі спартанскі, але павінна працаваць, па логіцы, для інжэктараў рызыкі stararli ціск pen звыш 100 бар у гатэлі, - супакойся, што тычыцца вашай машыны, я ўсе яшчэ пачатковец, не ведаю, калі мне ўдасца інтэрпрэтаваць edc17
Не старая нічога... Ездзіць з 1650 бар на JTD нарадзіўся ў 1350 годзе, і не ? яшчэ ўзрывалі нічога ... Людзі, якіх я ведаю, працуе з 1700 бар і інжэктараў серыі, адзіным недахопам пу? быць спрэй змянілі..
Адчуваеце, сандра, адносна часу ўпырску паліва misono зразумеў, на маей машыне 147 mjet 120cv, што нават aumentandoli калі я не буду дзейнічаць на карце "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца" я не крокам tangili, у адваротным выпадку, калі moddo гэта mmappa ў дачыненні да запыце "карта жаданняў", я зразумеў, што сення ўвечары. Госпадзе, калі ? памылка!
я час ўпырску амаль заўседы іх можна змяніць на больш нізкіх абарачэннях за тое, што рухавік гарачы, і па меры таго, як абароты паднімаюцца пакідаю час
без зменаў, я думаю, што ўсе ведаюць, што рухавік занадта ўезду на высокіх абарачэннях рухавіка сцены.
але пра multijet ? нашмат больш цяжка, чаму? c'? толькі ў карту
прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
"ўпырску parzializzato map 1", што павінна быць ціск у чыгуначныя магістралі
прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
"ўпырску parzializzato map 1", што павінна быць ціск у чыгуначныя магістралі
У парытэт? ціску (rail), каб надаць яшчэ паліўны інжэктар павінен заставацца адкрытым, каб больш часу, адпаведна ecu чакае адкрыцця інжэктара