Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 11 з 17 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110, 167
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    be мой ? разлік трохі спартанскі, але павінна працаваць, па логіцы, для інжэктараў рызыкі stararli ціск pen звыш 100 бар у гатэлі, - супакойся, што тычыцца вашай машыны, я ўсе яшчэ пачатковец, не ведаю, калі мне ўдасца інтэрпрэтаваць edc17
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Не старая нічога... Ездзіць з 1650 бар на JTD нарадзіўся ў 1350 годзе, і не ? яшчэ ўзрывалі нічога ... Людзі, якіх я ведаю, працуе з 1700 бар і інжэктараў серыі, адзіным недахопам пу? быць спрэй змянілі..
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Адчуваеце, сандра, адносна часу ўпырску паліва misono зразумеў, на маей машыне 147 mjet 120cv, што нават aumentandoli калі я не буду дзейнічаць на карце "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца" я не крокам tangili, у адваротным выпадку, калі moddo гэта mmappa ў дачыненні да запыце "карта жаданняў", я зразумеў, што сення ўвечары. Госпадзе, калі ? памылка!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я час ўпырску амаль заўседы іх можна змяніць на больш нізкіх абарачэннях за тое, што рухавік гарачы, і па меры таго, як абароты паднімаюцца пакідаю час
    без зменаў, я думаю, што ўсе ведаюць, што рухавік занадта ўезду на высокіх абарачэннях рухавіка сцены.
    але пра multijet ? нашмат больш цяжка, чаму? c'? толькі ў карту
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я час ўпырску амаль заўседы іх можна змяніць на больш нізкіх абарачэннях за тое, што рухавік гарачы, і па меры таго, як абароты паднімаюцца пакідаю час
    без зменаў, я думаю, што ўсе ведаюць, што рухавік занадта ўезду на высокіх абарачэннях рухавіка сцены.
    але пра multijet ? нашмат больш цяжка, чаму? c'? толькі ў карту
    Пошты прыклад таго, што вы кажаце, на mjet не я за табой час на некаторых mjet ведаю, ці больш
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
    "ўпырску parzializzato map 1", што павінна быць ціск у чыгуначныя магістралі
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    У любым выпадку я не разумею, як павелічэнне часу ўпырску прыводзіць да павелічэння загадзя...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    У парытэт? ціску (rail), каб надаць яшчэ паліўны інжэктар павінен заставацца адкрытым, каб больш часу, адпаведна ecu чакае адкрыцця інжэктара
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Змяненне тэрмінаў inezione і што-то вельмі асабліва, калі вы не ведаеце, што вы робіце, вы рызыкуеце пашкодзіць, таму што пры павелічэнні часу ўпырску непрапарцыйна вы, верагодна, даць дызель па фазе, і гэта не добра для рухавіка, мех, якія спрыяюць дэтанацыі.
    Я асабіста іх змяніць і розніцу вы ўбачыце, то няхай кожны з нас мае свае уласныя тэорыі адносна таго, што рабіць або не
    Прабачце, пытанне можа быць дурны, але што ? дэтанацыі (спадзяюся, што не адкрыўся, нічога), якую шкоду можа прынесці і як вы зразумелі, што гэта адбываецца?
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
    IP

Стар. 11 з 17 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •