Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36

Думку карта Golf 5 1.9 Tdi 105л.с.

Усім прывітанне, калі ласка, я хацеў бы мець ваша меркаванне аб гэтай карце, я хацеў бы ведаць, акрамя таго, калі я зачыніў добра EGR і калі гарачы старт ? зрабілі ў доўг.
    Загадзя дзякуй тым, хто выст? мне дапамагчы.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    EGR адкрыты, гарачы старт вырашана, але ў перабольшанай форме (што вы зрабілі гэта з carsoft або пасля?). Такім чынам, аўтамабіль, паліць шмат, у стартара.
    Для карту, мала, што разумею я, ціск і безлімітны турба-занадта высокія, тое ж самае для абмежавальнікі крутоўнага моманту.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Дзякуй за ваша меркаванне cawadany, гарачы старт я зрабіў гэта з carsoft, калі ен вырашае адэкватна? Я спрабую выкарыстоўваць толькі для EGR, калі твой адказ ? станоўчы.
    Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Пуску лепш зрабіць гэта ўручную. У EGR, можа быць, Толькі таму, але заўседы лепш, каб праверыць тое, што ен робіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Я зрабіў дадатковыя змены, з гэтым я ўжо павінна была выпраўленая памылка, гарачы старт і EGR. Вы скажыце мне, калі абмежавальнікі і турба-ок?
    Дзякуй, прывітанне!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    egr зачынены , гарачы старт, зрабілі добра, але ведаю, што вам трэба , у вас праблемы з гарачы старт??? 0DFDC6 x 3 объединяйте іх з врі. карту пасля і важна, lim turbo nn закрануў і ціску turbo 90мб і мала. а можна паспрабаваць нават так , вы кажаце, як таму.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Ок, дзякуй jolidj! У мяне праблемы (як і многія іншыя) з стартэра, каб гэты гарачы старт я аднавіў у карту. Тады па-любому ori-адрас, які ты мне даў, але, што адносіцца карту пасля? І па-за drivers і ecm мяне не прызнае.. З абмежавальнікі крутоўнага моманту, што вы скажыце мне, могуць ісці?

Jolidj вы там? Я даў 90мб, чаму? гэтыя машыны маюць турбіну, досыць далікатны.. Як абмежавальнік turbo я б сказаў, даць на 110, што скажаш? Дайце мне/дайце мне ведаць, cos? нагрузкі, і кажу, як яна ідзе.
    Прывітанне!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-08-2013 да 11:22

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    і вы . 110 на lim t ідуць добра. я думаю, што ен можа стаяць за драйвераў . карту пасля іх ад 10 % у зоне пара, і вы на месцы. пакладзеце залатыя карты, якія я табе сказаў і слухаць . дайце нам ведаць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Ок, дзякуй jolidj, давайце паглядзім, калі я зразумеў, для карту пасля вы маеце на ўвазе адрас 0E8794?

Выбачайце jolidj але я не ўпэўнены, што зразумеў, што карту вы маеце на ўвазе, можа быць, ад 0EDF94? Калі ласка, дайце мне ведаць.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 31-08-2013 да 10:44

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    карту пасля і карту піла пасля карты ўпырску.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •