хлопцы таксама ******* мае праблемы з denso , я зрабіў mazda 2.0 d з эмулятарам
прывітанне, які эмулятар выкарыстоўвалі?
не памятаю марку, я павінен таксама праверыць, ці таму што я хачу ўзяць каго-то для суправаджэння
у тыдзень прыходзіць piasini, cos? мы ўзялі на сябе абавязацельства, пацук, я знайшоў ўладальніка ? згодны, х эксперыментаў. паглядзім, ці зможам мы яе, мы перш яшчэ xch? я бачыў вакол, што ўсе мы знаходзімся ў адкрытым моры.
з чаго ты ўзяў piasini? я проста хацеў зрабіць які-небудзь тэст? спачатку я хацеў бы ўбачыць, калі я лічу ecu эскорт..
не зусім усе...я паўтараю, што ў мяне зроблены два, mazda 5 і mazda 6, працуюць усе вялікія і
я прызнаю, што калі вы заплацілі за файлы я не хачу, каб апублікаваць іх і зрабіць даступнымі для ўсіх,занадта шмат людзей ? прыехала ў 50messaggi, а потым не ўдзельнічае больш? як і раней,на форуме, для? калі вам патрэбна дапамога-тое есць.
калі вам патрэбен файл даследаванні ў лічку, я нават магу даць, з майго боку, кажа, што рука мые другую.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Таму таксама прыемна даведацца, што ? можаце даць ей: запыты пачынаюць быць мноства, і рана ці позна трэба вырашаць Denso :-)