я кітайскія праграмісты не acquister? pi?, якасць? ? па-сапраўднаму дрэннае, каб усе ці амаль усе, гл мой певень, v53, што я зрабіў, і вярнуцца ў поўным аб'еме і цяпер працуе, ад бога, для астатніх адзіны клон, які ніколі мяне не аддаў ? у autocom першай серыі, што даў мне msport, і што да гэтага часу ен заўседы рабіў сваю працу egragiamente
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-07-2013 да 21:29
я выкарыстоўваю гэтыimages.jpegнапружанне рэгулюецца ад 3 да 15в 25А пастаянныя 30А пік. Купіў на baya ад радиолюбителя да 50 еўра. Я таксама выкарыстоўваць яго для BDM.
У канцы яны ўсе кітайскія, але, нягледзячы на іх, яны першы і другі варыянт!! Я выкарыстаў стабілізаваць ўзяў на baya, прадавец беларуская з гарантыі & co... выдатны прадукт, функцыянальны, зручны, і дакладны, і, як раней я выказаў здагадку ў самым пачатку, з добры клей на дне "made in PRC"
? апарат, які я настойліва рэкамендую ўсім, хто хоча паспрабаваць у chiptuning. ? як пачаць, паклаўшы рукі на рухавік, маючы ўвесь набор ключоў, ангельскіх, але няма дынамаметрычнага ключа!
M999
я пастаўлю батарэю паралельна, і ў мяне ніколі не было праблем з раптоўнага падзення напругі,
У аднаго, як гэта. Змена брэнда, і некаторыя дробныя прыватнасці, але ў асноўным ? гэта http://www.ebay.it/itm/Alimentatore-...ffb47db&_uhb=1
M999
выдатны блок харчавання, я б сказаў, дзякуй за спасылку, выкарыстоўвайце яго толькі для адлюстравання ў школе ці нават пісаць obd2?
Я думаю, ідзе добра толькі для адлюстравання ў школе. 5А, крыху, мала, каб выкарыстоўваць яго ў якасці "буфер" пры запісу ў паслядоўны.