я думаю, што электрарухавік цэнтраў мала ў любым выпадку
я думаю, што электрарухавік цэнтраў мала ў любым выпадку
магчыма, controllerei батарэі халодныя!!!
Абнаўленне: цяпер усе ў парадку, не ? браніравалі без зменаў. Верагодна, было няшмат, мазутные забруджвання.
на жаль, я ну я спадзяюся, дык гэта soft
Хлопцы, можа быць, есць паўтараюцца (у выпадку, калі гэта азначае, што я разумею, што : -) ),?, улічваючы, што я пачатковец і не я так доступу да файлаў на форуме, я шукаю, дзе карты гарачы старт. Скажыце мне, калі я зрабіў бінга, калі ласка!
Seat leon 2.0 tdi bkd 140 л. с. - Нэд. 2006 - павінна быць, edc16u31.
У caldo.jpg
Вось змены, якія я хацеў бы зрабіць, на мой леон bkd 2006 года (2.0 tdi 140 л.с., інжэктар, помпа)
Гарачы старт:авв caldo.jpg
Выключэнне EGR:egr.jpg
Добра cos??
PS: калі я спрабую захаваць зменены файл, праграма пытаецца імя файла для захавання, і націсніце на кнопку "запіс". ? потым не захаваць. Забываю што-то або ? вінаваты тытан "не" арыгінала?
Я павінен зрабіць што-то з кантрольнай сумай, ці пішу з galletto клон 1250 me аўтаматычна пры запісе? Дзякуй за наяўнасці
Карты тыя. У EGR ? ок, гарачы старт? няма. Вы павінны падняць першыя дзве крывыя.
Пасля гэтага зачыніце акно 2d, і ен будзе прасіць? калі вы хочаце захаваць змены. Вы даеце яму пацверджанне, а затым націсніце кнопку экспартаваць зменены файл. І ен будзе захаваць файл.
Я зразумеў, што ен адправіў зыходны файл, гарачы старт. Вось тое, зменены, як справядліва выказаў здагадку cawadany. Я паўтараю, што для?, закрыты egr, цяпер аўтамабіль таму як свіст турбіны, даволі клапотна, нават з рухавіка на халастым ходу, асабліва, калі ? гарачая. ? - усе ў парадку, ці я павінен турбавацца?аўтар caldo.jpg