Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Існуюць як метан, lpg, частка абсталявання не моцна адрозніваецца ад звычайных пераўтварэнняў для аўтамабіляў і бензіну? што мяняецца ? электроннага кіравання.
    У асноўным дызельнае паліва выкарыстоўваецца для запуску цыклу згарання, і, калі транспартны сродак ? у схеме, ўводзіцца газ, таксама ін'екцыі дызельнага паліва памяншаецца таксама на 50-60% і спальваецца газ у нумары.
    Гэта даволі складаны, але gi? у выкарыстанні гадоў у паўднева-усходняй азіі, а не ад нас, перш за ўсе, на грамадскі транспарт, што дазваляе - на доўгія дыстанцыі, - ўтрымліваць частку выдаткаў ( каля 25-30%), напрыклад? зламаць выкідаў забруджвальных рэчываў і шмат страшных тонкай пылу без выкарыстання сажевый фільтра.
    У аўтамабільнай сферы есць дасягненні ландэ але цяпер паміж выдаткамі і магнітнага супраціву рынку, каб нічога не распаўсюджаныя, хоць адразу і паддаецца праверцы..
    Апошні раз рэдагавалася danny677; 29-05-2013 да 10:07

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я адкрыў гэты пост x ведаць вашыя ўражанні аб, я вельмі згодны з нашым сябрам sandromarciano, хоць я павінен сказаць, што gi? у 1908 годзе быў падаў заяўку на патэнт ў u.s.. прынцыпы існуючых вочак, якія прадаюцца ў гэты перыяд, і, асабліва, у вобласці ламбардыя, многія не ведаюць, замест таго, што пару гадоў таму fiat поддерживающ выпрабаванняў. fiat multipla метану і вадароду, і, як і ўсе вы svogleva ў навучальны цэнтр ямаха у мяне была магчымасць? як убачыць, што сачыць за вынікамі,я павінен сказаць, што, на мой погляд, былі вельмі добрыя вынікі...але праекта быў адкладзены чисс? x, чаму, як, што bmw або genepax а тым часам у германіі аўтобусы ўнутраных памяшканняў, напрыклад, некаторыя аэрапорты працягваюць працаваць ад такога прынцыпу, але з генератарамі, што яны не тыя, прапанаваных у сеткі ,гэта, як гаворыцца, вяртаючыся да mazda, што нядаўна я, каб убачыць і st? звяртаючыся з майго боку, магу сказаць, што гэтыя камплекты прададзеныя з мэтай зменшыць расход паліва nn у выніку ісціны? і ? як кажа наш сябар сандра.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Савет sandromarciano і для таго, хто жадае паглыбіцца ў дачыненні да аднаўляльных крыніц энергіі (не думаю, парушаць правілы, робячы там?, улічваючы, што не так ? форум "канкурэнта" - гэта зірнуць на сайт (лепш: на форуме) www.energeticambiente.it
    Пытанне, ці не ? cos? банальна, чаму? з эксперыментальных дадзеных відаць, што эканомія паліва c'? і не ? эфект плацебо (вы ведаеце, у вас завод, а затым пиги менш паскаральнік), нават калі газ ? мала, не ? не мае ніякага значэння.
    Доказам чаго ? што nissan, ў супрацоўніцтве з marangoni, рэалізаваны версіі 370z, які прымае газавай сістэмы ossidrogeno, каб зламаць забруджвальных рэчываў і выдатак паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не ў крыўду, але я ведаю, альтэрнатыўныя крыніцы энергіі, я, вывучаных на тэксты, якія засноўваліся на аб'ектыўных дадзеных, гэта прывяло мяне да высновы, што і вышэй. 370z-hydro я чуў пра іх, але я таксама чытаў, што ? была падрыхтавана да ****llo аўтаспорту, ад дзевы марыі, і гэта ? першае, што прымушае мяне дрыжаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Хлопцы, я магу вам сказаць, што кампанія, з якой я працую штодня, што мае вялікі вопыт у галіне гонак і падрыхтоўкі, ен пачаў збіраць гэтыя камплекты пасля іх выпрабаваныя каля 4 месяцаў на дзве машыны па-рознаму іх ўласцівасці?: Grande punto abarth і bwm 320d 177cv. Выдатак паліва відавочныя, так як яны памяншаецца, некаторыя параметры, дызель/бензін, у картаграфіі, на дызель мы каля 30%, на бензін на 20%. Аўтамабілі, якія выкарыстоўваюцца для тэсту, а таксама rullate да школы, каб убачыць гартуй, сілы і гэтак далей, так ? прыехаў, напрыклад, мець такую жа магутнасць крыніцы, спажываючы як gi? сказаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я магу вам сказаць, што кампанія, з якой я працую штодня, што мае вялікі вопыт у галіне гонак і падрыхтоўкі, ен пачаў збіраць гэтыя камплекты пасля іх выпрабаваныя каля 4 месяцаў на дзве машыны па-рознаму іх ўласцівасці?: Grande punto abarth і bwm 320d 177cv. Выдатак паліва відавочныя, так як яны памяншаецца, некаторыя параметры, дызель/бензін, у картаграфіі, на дызель мы каля 30%, на бензін на 20%. Аўтамабілі, якія выкарыстоўваюцца для тэсту, а таксама rullate да школы, каб убачыць гартуй, сілы і гэтак далей, так ? прыехаў, напрыклад, мець такую жа магутнасць крыніцы, спажываючы як gi? сказаў.
    з кі працы ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Добра, dvdtuning. Дай нам дадатковую інфармацыю, якая нас цікавіць. Гэта dry cell? Есць модулі для "падмануць" лямбда-зонды? ШИМ для модульнага крыніцы харчавання электралітычнай ячэйкі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Выступ цікава. Я будую адна ў камплекце з dry cell хатні. Гэта хобі і curiosit? але, запэўніваю вас, што вытворчасць вадароду, gi? галоўкі блока на лічыльнік з трансфарматара, патрабуе, як кажуць некаторыя карыстальнікі, занадта шмат току па параўнанні з вадародам прадукту. Па сутнасці, не згаджаецца на яго вытворчасць. Трэба сказаць, што тады ў машыне генератар працуе не толькі за бензін, спалены, але таксама і для розных сіл ў гульні (паварот, тармажэнне і інш), такім чынам, не ўся энергія для вытворчасці вадароду адбываецца ад бензіну.

НАВІЧОК L'avatar di Franky Sbrock
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    10

Lightbulb

Buond? усе.
    Адносна гэтай устаноўкі HHO я documentai час таму, спускаючыся на вашыя ж высновы, cio? што для вытворчасці гэтага газападобнага вадароду трэба было ў любым выпадку спажываюць электраэнергію, каб адбывацца электроліз вады.
    Памятаю, што дзесьці я нават чытаў, выбухам аднаго з гэтых прылад, выклікана уцечкай газу (HHO) ўступленне ў кантакт з харчавання самога прылады. (Вадарод ? цяжка захоўваць і, акрамя таго, мае непрыемны дэфект, каб быць легка да выбухаў.)
    Калі вы думалі вырабляць вадарод з дапамогай хімічнага працэсу, які не з'яўляецца электроліз?
    Перанос cos? ад чытання на форуме:
    "Без таго, каб зрабіць электроліз вады, што патрабуе электраэнергіі, пу? атрымаць вадарод газападобны з просты рэакцыі алюмінія змяшчаюць у водны раствор каўстычнай соды.
    Алюміній можна? аднавіць нават з слоікаў, у той час як каўстычнай сода, або гідраксід натрыю, размешчаны ў супермаркетах прыкладна на 1 еўра Кг.
    Мы павінны быць асцярожныя, каб не развіць рэакцыю, так што кручэнне.
    Вытворчасці вадароду ? паліва, як метан, які пу? спаліць кантакту паветра ў просты Дзюбу Бунзена.
    Вадарод ? небяспечна, але калі мы вырабляем, у выпадку неабходнасці, без акумуляваць яго ў герметычныя емістасці, не есць небяспека."
    Крыніца: http://terraevita.forumfree.it/?t=57521681

Мая ідэя ў тым, каб вырабляць вадарод з дапамогай гэтай рэакцыі, у невялікай імплантат можа быць усталяваны ў аўтамабілі і з электронным кіраваннем.
    Цяпер я не ведаю, як вадарод даход з пэўнага колькасці? каўстычнай соды, таму не магу ацаніць фактычныя даходы або расходавання ў рэакцыі.
    З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    паважаныя дамы і спадары
    хоць і са спазненнем адказваю на дыялог з мой цяперашні вопыт у сістэмах вадарод, устаноўленых на дызель, а дакладней на грузавік iveco eurostar cursor 480.
    пасля паездак і пасля праверкі на любы расход паліва (нам абяцалі расход -20% дызельнага паліва ) расчараванне і не разлічваць на павышаны знос і нагрузка на генератар

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •