Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 146

Абмеркаванне: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    [QUOTE=cjack;5170]так, вядома! вось ен [url]
    ? у ols на 100cv

ласкава усе тое, што будзе апублікавана павінен быць прымацаваны так, хто не мае 50 паведамленняў, карысных не pu0' спампаваць нічога, таму я прашу вас змяніць вашыя два паведамленні з карты і damos, што ў выпадку, калі вы можаце пакінуць у спецыяльным раздзеле,нічога не маю супраць, гары, які вельмі карысны, але мне не ідзе, што тут уступаюць,c..... і сыходзяць,дзякуй загадзя.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-09-2012 ў 22:27
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    вы маеце права.... зрабіў... цяпер адвядзі сваю цытату майго паведамлення, калі вы не бачыце спасылкі..:-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    майце на ўвазе, што, на жаль, каб заставацца надзейнымі? павінна быць трохі тлушчу... калі EGT солі і вы coli якой-то поршань...

я б сказаў, што Горы даў вам добры прыкмета... таму, па яго логіцы, працягвайце affinarla...

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Таксама залежыць ад тыпу турбіны усталяваны.
    Я, напрыклад, на маей Subaru Impreza у мяне Garrett GTX3076R, што працуе на 2.5 бар пік, і ў пу? спакойна зрабіць нават 3!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    я заўважыў невялікі seghettamento ў гару на 1500 абаротаў... я думаю, гэта з-за карт,
    Лічыце, што вам неабходна зрабіць 100naio КМ, каб s? што вы autoadattino ўсе параметры.
    Сапраўды, зрабіце што-небудзь добрае:
    Вазьмі тэстар і зрабі скід параметраў autoadattativi, датчык дэтанацыі і датчык overboost, то есць за 100км прыкладна, і вы ўбачыце, што аўтамабіль, андрэ? вызначана лепш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    я вырашыў... першыя крывыя "." мы павінны пакінуць іх на врі.... кіруюць seghettamento... адзінае значэнне, якое я пакінуў на максімум ? апошні panettoncino, гэта на дзве серыі:....
    я ўкладны батарэю, а затым праз некалькі км (каля 10-15 ідзе, як ракета)
    ужо не дасягае ціску і мэта, пасля 3500 абарачэнняў, павялічваецца толькі 0,1... але я проста так...ідзе ўжо вельмі моцны
    3 карты кіравання турбіны я не давяраю вам змяняць, таму што я не ведаю параметраў, якія кіруюць...
    я спадзяюся, што не ўзнікнуць праблемы...
    smagrendo на карце, лямбда(абарона кампанентаў) я не заўважыў вынікаў у часопіс:
    я, роўным 0,80-0-79 (па параўнанні з велічыней лямбда 1 stekio) і з часопісаў я заўседы напружанне 0,89 вольт, як ад крычы...я не разумею, чаму...
    Апошні раз рэдагавалася cjack; 06-09-2012 ў 01:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў GoriMotors Visualizza Messaggio
    Таксама залежыць ад тыпу турбіны усталяваны.
    Я, напрыклад, на маей Subaru Impreza у мяне Garrett GTX3076R, што працуе на 2.5 бар пік, і ў пу? спакойна зрабіць нават 3!
    Вядома, тое ? відавочна. Але я быў "здзіўлены" ад ціску, з якім працуе з арыгінала то 1400....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Горны турбін вельмі добрыя памеры і прымушаюць працаваць пад ціскам, досыць высокім, каб мець тую ж магутнасць, але значна раней... на самай справе, T-jet 120cv ўступае ў пара спакойна 1800 аб прыкладна.
    Адзіная праблема, як добра вы будзеце ведаць ? што турбіна маленькая граната, выпушчаная пад высокім ціскам награвае толькі паветра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    я ? прыйшла ў галаву адна рэч... пу? быць, што прывад турба не можа трымаць высокі ціск, таму што трубка, якая падключаецца да перепускной ? занадта доўгае, дзе паветра сціскае яго ўнутры яго, не аказваючы супраціву...

ps: я быў заменены, таму што ен ламаўся... не ведаю, калі ? тое, крычы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    2.5-3bar.... Ўпэўнены?

графікі прадукцыйнасці турбокомпрессоров у " вось ардынат маюць адносіны ціскаў у залежнасці ад абсалютнай, затым 2 азначае 1 бар наддува...

Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •