Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143

BDM і чытання Marelli MJD 6F3. Мікра -, flash і eprom: адрозненні?

Як аб'ект: 3 файлаў, якія чытаюцца, што адрозненні есць, і што функцыі маюць для ECU?

Розныя кадоўкі, ключы, фарсункі і г.д.., дзе есць (калі есць)?

я сапраўды пачатковец у гэтай справе і ў мяне есць 6F3, што адзін ен заблакаваны на запіс. Маючы BDM я хацеў бы riscreverla але я не поўная копія, толькі файла ад 2 мб.

Я хацеў паспрабаваць паўторна напісаць яго ў школу з Пеўнік, але не v? (можа быць, менавіта таму? не ? удалося перапісаць нічога) і ў гэты момант я іду BDM, але я хацеў бы зразумець тыя файлы, навошта яны патрэбныя, калі я магу атрымаць іх ад аднаго і, магчыма, калі пасля патрабуюцца іншыя аперацыі кадавання.

Дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі ад нас нумар sw можам дапамагчы вам з рэзервовай копіі для аднаўлення
    вам трэба флэш-памяці і micro
    eprom, няма
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Дзякуй вешчуноў, дадзеныя:

51784559
    MJD6F3HW03T.
    3056M350

eprom, што я казала, чаму? мне не патрэбны? я беспарадак я паміж flash і eprom можа быць? я чытаць 2mega зроблена з CMD ад майго сябра і файла ад 2 мб з рэзервовай копіі.

Машына ? адзін Lancia Musa 90cv без DPF.

Рэзервовай копіі ў мяне тыя ж коды, але ? Fiat Idea. Я думаю, гэта роўна, я страх для кадовак.
    Улічваючы, што не так ? Рыма і яе мне адкласці, я хацеў было працуе проста мантуецца
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-07-2013 да 21:55

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    файл два мега ? калі ? поўнае чытанне ? складаецца, у першай частцы з мікра-і ў залежнасці ад flash
    калі ? частковы файл ? заўседы 2 мега, але ў першай частцы ? пусты і c'? толькі ўспышка ў другой частцы.
    як правіла, досыць поўнага рэзервовага капіявання, пісаць у паслядоўны пеўнік, kess, cmd, і вы на месцы
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    файл 2mega не пеўнік у паслядоўны, а мне не хоча пісаць, чаму? ен хоча 2.5.
    Калі есць напад micro 512 кб fiat idea есць праблемы з кадоўкамі?

вы можаце падключыць непасрэдна ў ecu і запуск аўтамабіля без дзейнасці? дадатковыя?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    тут я спынюся, я ніколі не адчуваў сябе ў mjd3f файлы з 2,5 мега...ты ўпэўнены? лепш з табой яшчэ pareri. я заўседы раблю з kess, і ў мяне ніколі не было праблем, і цяпер я ніколі не выкарыстоўваў bdm на тых ecu

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    тут я спынюся, я ніколі не адчуваў сябе ў mjd3f файлы з 2,5 мега...ты ўпэўнены? лепш з табой яшчэ pareri. я заўседы раблю з kess, і ў мяне ніколі не было праблем, і цяпер я ніколі не выкарыстоўваў bdm на тых ecu
    не ? у mjd 3f але mjd 6f3, што з 75 і 90cv файл тут ? 2.5

тое, што я проста зразумець ? калі ў micro c'? кадаваньне чаго-то ... каб гэта было цікава люменаў на файлы, якія вы чытаеце ў bdm, іх функцыі ў ****llo экю.

калі б я мог паставіць з ночы? мікра fiat idea, аб якой я рэзервовую копію, я рабіў файл з 2.5 і страляў у паслядоўны, нават не сысці з розуму.

Я знайшоў гэты пост http://www.professionalchiptuning.ne...hp?t-2413.html

як звычайна на гэтым форуме заўседы ўсе
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-07-2013 да 21:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    паглядзіце таксама тут:
    http://www.professionalchiptuning.ne...con-fgtech-v53
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    дзякуй giarras

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы