хлопцы, тое, што я павінен рабіць?
Gizmo, вы павінны адкрыць карту, арыгінал, пасля чаго перайсці на пункт egr duty cicle або фазы ўпырску ў залежнасці ад таго, як называецца ў голас, сваю карту і порт значэння ў табліцы максімальнага значэння, што чытаць адразу ж, перш чым змяніць, як гэта растлумачыць, калі максімальнае значэнне ? 12740 вы павінны прынесці ўсе скрыні на 12740 калі utikizzi ecm titanium проста выбраць усе ў правым верхнім куце, дзе есць каманды, дзе ce працэнт, які вы можаце выбраць, і інш яшчэ больш? у правым ес каларытная постаць зяленага, чырвонага пстрычка пасля таго як вы абралі ўсе палі і калі ласка, увядзіце значэнне 12740 націсніце enter, і вы ўбачыце, што ўсе запісы прывядзе да значэння, выбраным вамі, і калі потым адкрыць графік, вы пачуеце, што вы creer? пасля рэдагавання поля, што чырвоная лінія прастаіць прама уся*колькі роўных ад пачатку і да канца, чым у крычы, што я прапаную бачыць розніцу паміж врі і мод...............ок?? Дазвольце мне ведаць,
дзякуй zaga1 маяк, як вы кажаце, і мы бачым, што адбываецца
хлопцы, загружаецца файл, які ў тэорыі мае egr выключаная, і я не бачу істотных адрозненняў на мой погляд няма... зараз ці egr працуе, ці я не адчуваю нічога.... я забыўся прынесці дыягностыку з мяне, каб даць яму паспрабаваць egr і ўбачыць, што я казаў...я буду ў бліжэйшы час
Б? на што спадзяваліся пачуць?
я спадзяваўся, што яго крыху больш гатовы пад.... пяро ад неспрактыкаванага, што я павінен заўважаць?