Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 57

Абмеркаванне: ідэнтыфікацыя эбу

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    вы msport вельмі ясна.я adopernado пеўнік 2.але для таго, каб прывесці файл у зыходнае стан займае праграма падыходзіць ?таму што я з праграма galletto я магу толькі прымаць дадзеныя прачытаць і перапраграмаваць яго.але я нічога не бачу, і што? ўнутры.

так што нават калі я бяру файл на базу дадзеных на врі не магу прымусіць яго працаваць, чаму? я павінен адаптавацца да яе, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я б сказаў, каб загрузіць файл з пеўнік эбу аўтамабіля, а затым з іх было тое, што трэба табе.

Вызначае патрэбны драйвер на пеўня, quidni за ecu id, і калі вас прызнае гэта вы можаце зрабіць чытанне файла і захавайце яго на вашым пк, а затым вярнуць яго на форум.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў davide2000 Visualizza Messaggio
    вы msport вельмі ясна.я adopernado пеўнік 2.але для таго, каб прывесці файл у зыходнае стан займае праграма падыходзіць ?таму што я з праграма galletto я магу толькі прымаць дадзеныя прачытаць і перапраграмаваць яго.але я нічога не бачу, і што? ўнутры.

так што нават калі я бяру файл на базу дадзеных на врі не магу прымусіць яго працаваць, чаму? я павінен адаптавацца да яе, праўда?
    Або проста, якія вы можаце прачытаць файл карты і адкрыць з дапамогай ecm titanium, каб праверыць, ці дакладны код

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Паштовы файл, які вы чыталі, вы павінны аднавіць ваш файл, чаму? бмв за тыя ж hw і sw могуць мець cks розныя вось і ўсе

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Паштовы файл, які вы чыталі, вы павінны аднавіць ваш файл, чаму? бмв за тыя ж hw і sw могуць мець cks розныя вось і ўсе
    Так, але што ? таксама дакладна, што checsum пасля змены файла, змены заўседы у любы аўто, не толькі bmw pebso, што гэта нармальна, што я ведаю

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Я не выказаў належным чынам, калі вы загружаеце файл, крычы ўзяў іншы эбу, нават маючы той жа hw і soft, але cks інакш працэсар не quadrera справа, так што ніколі не знойдзе? l прынцыповасць файла і не будзе? згоду запуску, так што калі атрымаць файл ori перабудаваць змененыя зоны ў вашым файле ,спадзяюся быць вам карысны

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Я не выказаў належным чынам, калі вы загружаеце файл, крычы ўзяў іншы эбу, нават маючы той жа hw і soft, але cks інакш працэсар не quadrera справа, так што ніколі не знойдзе? l прынцыповасць файла і не будзе? згоду запуску, так што калі атрымаць файл ori перабудаваць змененыя зоны ў вашым файле ,спадзяюся быць вам карысны
    гэта практычна тое, што я напісаў на папярэдняй старонцы, але я ведаю, што ен не зразумеў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Затым вы кажаце яму вы, раячы, як я зразумеў, узяць у крычы то запампаваў адкрыць яго і змяніць значэння на мод-файлы, якія адбываюцца ў аўтамабілі паходжання cos? не мець рогне з кантрольнай сумай і без corrergelo ці я памыляюся? А што, калі ? cos? можа, а рабіць гэта і працаваць так жа, з дапамогай гэтага метаду ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    каб адкрыць файл з дапамогай якой праграмы?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў davide2000 Visualizza Messaggio
    каб адкрыць файл з дапамогай якой праграмы?
    Калі адкрыць у крычы тэма з ecm titanium і адразу пасля нагрузкі ваш файл mod вы можаце пераносіць параметры і налады ад врі, што і без якіх-небудзь праблем

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •