Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 57

Абмеркаванне: ідэнтыфікацыя эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46

ідэнтыфікацыя эбу

усем добрай раніцы,я павінен прынесці эбу edc16 bmw 150cv, чым арыгінал і ў pi? паставіць правільнае значэнне расходомера паветра.
    я хацела зразумець, як я магу зразумець, што? карту ori правільна.я ў эбу чалавека num аснове 7789572 n раскладзе 7790796
    у раздзеле " ori bmw есць шмат карт, але і для 150cv есць шмат нумароў, якія я не ведаю, што яны есць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Запісы, чытаць з двух апісанняў-гэта код праграмнага і апаратнага забеспячэння ecu (эбу трэба чытаць апошнія тры лічбы, так і апаратнага, праграмнага забеспячэння і даходы ў крычы эбу, што вас цікавіць-добры дзень, дайце мне ведаць, як ? туды ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    раблю чытання з дапамогай galletto 2, я ад дадзеных цэнтральных ecu 0281010565 1037351788 edc16c31

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў davide2000 Visualizza Messaggio
    раблю чытання з дапамогай galletto 2, я ад дадзеных цэнтральных ecu 0281010565 1037351788 edc16c31
    І тое, што вы шукаеце вы ? 565-788 гэта ? код або, наадварот, 788-565 дайце мне ведаць, калі вам ўдасца знайсці яго, я, калі c'? я табе mandavo з задавальненнем, а мы спадзяемся, што вы знойдзеце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    файл я знайшоў, але мне выдаленне запісу.на шчасце, я пакінуў арыгінальны файл у базе дадзеных, і я, вярнуўшы ўсе як было.
    вялікі дзякуй за супрацоўніцтва.адзін пачатковец, як я, і вялікая дапамога.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    файл я знайшоў, але мне выдаленне запісу.на шчасце, я пакінуў арыгінальны файл у базе дадзеных, і я, вярнуўшы ўсе як было.
    вялікі дзякуй за супрацоўніцтва.адзін пачатковец, як я, і вялікая дапамога.
    Прабачце, але калі вы пакладзеце файл ori павінен funzuonare сілай, за выключэннем таго, што файл, які вы запампавалі ? пашкоджаны або заднім лікам, максімум вам прыйдзецца паўтарыць спробу, выбраўшы правільныя драйверы і паглядзець, што ідзе, а затым пункт erase запіс азначае запіс выдаленая а паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, калі вы хочаце, паўтару на форуме мы, каб нам адзін з адным паўтарыць сення вы можаце мне спатрэбіцца, і заўтра кі ен ведае, калі я avr? вам трэба а нічога ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    або паўтору 2 раз і той жа вынік.на жаль, сайт да гэтага часу не магу спампаваць мне не хапае колькасці паведамленняў.
    як я магу зрабіць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    або паўтору 2 раз і той жа вынік.на жаль, сайт да гэтага часу не магу спампаваць мне не хапае колькасці паведамленняў.
    як я магу зрабіць?
    Слухаць робіце што-пачакайце, што вы можаце спампаваць паведамленні і пасля гэтага risxarica файл, мне здаецца немагчымым, што не працуе

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    увагу, што bmw не як і іншыя дамы, якія атрымаць файл з таго ж нумару hw і sw, і напісаць я б сказаў, што, перш чым даваць інфармацыю, вы павінны ведаць, што ў адваротным выпадку лепш не пісаць бздура для павелічэння лічыльніка паведамленняў, і зрабіць так, каб любы шкоду, хто чытае і пачаткоўцаў,акрамя таго, на падставе праграміст выкарыстаў, можа зьмяніць памер файла або дадзеныя ўсярэдзіне файла, хоць той жа памер,у любым выпадку, калі, як я думаю, што я зразумеў, трэба паставіць адлюстраванне bmw ў зыходнае стан трэба прачытаць файл,procurarne адзін з аднаго і таго ж патрабаванні ,каб параўнаць яго з у раене карты і вярнуць яго да першапачатковых значэнняў, такім чынам, у некалькі словаў, аднавіць ваш файл чытаць і перапісваць тое ж самае,я спадзяюся, што ясна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    увагу, што bmw не як і іншыя дамы, якія атрымаць файл з таго ж нумару hw і sw, і напісаць я б сказаў, што, перш чым даваць інфармацыю, вы павінны ведаць, што ў адваротным выпадку лепш не пісаць бздура для павелічэння лічыльніка паведамленняў, і зрабіць так, каб любы шкоду, хто чытае і пачаткоўцаў,акрамя таго, на падставе праграміст выкарыстаў, можа зьмяніць памер файла або дадзеныя ўсярэдзіне файла, хоць той жа памер,у любым выпадку, калі, як я думаю, што я зразумеў, трэба паставіць адлюстраванне bmw ў зыходнае стан трэба прачытаць файл,procurarne адзін з аднаго і таго ж патрабаванні ,каб параўнаць яго з у раене карты і вярнуць яго да першапачатковых значэнняў, такім чынам, у некалькі словаў, аднавіць ваш файл чытаць і перапісваць тое ж самае,я спадзяюся, што ясна.
    Прабачце, msport, але да гэтага часу тое, што я рэкамендаваў або ўзяць hw і sw, каб даведацца, файл ori патрэбны мне ? заўседы працаваў і тады, павер мне, што не зрабіў для лічыльніка na бенс? за парадай, то падумайце, што вы хочаце

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •