вось зрабіў усе, што ад 12000
таму мы павінны быць
вось зрабіў усе, што ад 12000
таму мы павінны быць
выпрабаванні на аўтамабіль.. дайце ведаць
Прывітанне ўсім, хлопцы, але, што я ведаю, для таго, каб закрыць egr, трэба ўвесці максімальнае значэнне ў табліцы ўсе запісы падзелу фазы ўпырску для edc 15, ці я памыляюся?? Чаму? 12000???
Панядзелак? дадому я ў адпачынку з сення, але на ўсе аўтамабілі, cos? вы назад або проста x гэта ecu?
Але калі б я выкарыстаў Аўтамабільны праграмнае забеспячэнне на але ecu ўдаецца закрыць у egr?
Я кажу для edc15 для іншых блокаў кіравання, есць працэсы, па-рознаму, але падобныя, а паспрабуйце яго і дайце мне ведаць
Машыны праграмнае забеспячэнне, мы маглі б зрабіць, але часам nn, усе ўдаецца, і вы павінны ўручную зачыніць і тады я, па крайняй меры тыя, якія я ведаю, тара аддаю перавагу зачыняць іх уручную, як я адчуваю сябе пі? упэўнены,
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-07-2013 да 19:59
Ок, ідэальнае існуе, то аўтаматычная сістэма, як праграмнае забеспячэнне?
Праграмнае забеспячэнне тыпу ecusafe carsoftware voltaloader яны робяць толькі тое, што калі вы больш не? прафесіянал, каб быць на 100 % упэўнены, што ўручную ? рэкамендуецца разбору sapenso для кожнага тыпу ecu gl iindirizzi ад дотыку з дапамогай графіка ў 2d або з дапамогай значэнняў
Дзякуй zaga1 але я пачатковец і графіка ў 2d не магу добра чытаць яшчэ