Я заўважыў, заўседы паляпшэнне адказ на таксама далучаюся да больш хуткай залівання dell інжэктар я выдатна ведаю, што nn выходзяць л. с. з павелічэннем ціску, але для мяне, дапамагае ў пэўных умовах..
Я заўважыў, заўседы паляпшэнне адказ на таксама далучаюся да больш хуткай залівання dell інжэктар я выдатна ведаю, што nn выходзяць л. с. з павелічэннем ціску, але для мяне, дапамагае ў пэўных умовах..
tonyteam вы я да гэтага часу dpf усталяваны, з-за недахопу часу я яшчэ не забраў...чаму? вы мяне пытаецеся?
у цяперашні час у мяне апошняя версія карта была загружаная і я прайшоў каля 3000 км, рэгенерацыя кожныя 400 км (прабег у асноўным гарадской).
Адзіным недахопам ? што на 3000 км пару разоў ? гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка праблема з dpf, якія, аднак, пасля некалькіх хвілін ? - і знік.
Дыягназ засмечаных dpf ? у норме, ? няспраўнасць, што, аднак, я чакаў, убачыў, што карты, як лямбда-выразы, як вы можаце заўважыць, не зроблена нічога добрага, у чаканні іх пасля зняцця dpf
я purtruppo з групай fiat шчыра, значна раней, чым у іншых групах у гэтыя праблемы...**** llo dpf не сон ок... і я часта бачу, што не на арыгінальных аўто-вось ужо? гэтыя праблемы
Але чаму? не цалкам выдаліць dpf??? Як уручную, так і elettronicamnete калі ў вас есць праблемы??
zaga1 вядома, здымаю, ? аперацыі, якія былі ўжо? у праграмы ад часу, але, на жаль, я яшчэ не меў часу, неабходнага для гэтага....
? па крайняй меры, два месяцы, што вакол трубы прама ў багажніку :-)
я не губляю час, я трубку прама насупраць маей машыне, 3 ніта, і я вырашыў...вы страціце значна больш? час, як вы кажаце, ачысціць сябе?- ...акрамя таго, такім чынам, не ? уласны разумны выбар.
Калі заўтра я захачу сабраць? што вы робіце, вы марнуеце 600 еўра для ricomprarlo? не кажучы ўжо пра ўсе дзярмо, што вы удыхаў рабіць гэтую аперацыю
Слухайце вы гэта ? дакладна? так, як я кажу, я звонку нічога не відаць, чаму? fap бачыш жа, хоць, як вы кажаце fap магчымага кантролю яго паглядзець з трубой, што вы збіраецеся змяніць, то справядліва кожны са сваім густам, а потым я табе прывітанне сказаў, погляд на конус вы можаце зрабіць, не, што вы павінны зрабіць гэта для сілы, каб, як я кажу ;-)
вядома, кожны мае свае меркаванне, але для мяне метад, які я вам прапанаваў, мае занадта шмат недахопаў, калі вы хочаце таксама існуюць падробленыя fap ў гандлі, а таксама лічыць, што ваш метад можа выклікаць ўзрушэнні у трубу з-за не regolarit? ўнутранай паверхні пасля фрэзеравання dpf.