Гэта dobl? не зробіце з раз, калі на гэтыя прывады, вы адключэнне рэгенерацыі, але вам-адмову фільтра ані, цвердых часціц і засмечвання на прыборнай панэлі..
Гэта dobl? не зробіце з раз, калі на гэтыя прывады, вы адключэнне рэгенерацыі, але вам-адмову фільтра ані, цвердых часціц і засмечвання на прыборнай панэлі..
Цярпенне і цнота моцных..
тыя, што я зрабіў, ніколі не выяўлялі праблемы, не не я зрабіў некалькі
той факт, што ў першы час спрабаваў зрабіць уручную, здробненую файл самі аўтамабілі без dpf і потым як трапіў у кропку, не трапляцца аснашчэння dpf дыягназу не азначае, што ******* што пакінуць усе без змен у дыягназ няправільна,усе файлы з 1.3 mjet выраблены з ******* сення funzionanto.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
і спытаць, дзе знаходзіцца гэты выключальнік лямпы dell інжэктар... c'? не з якой-небудзь дапамогуць?
Таксама выкарыстоўваю я ******* і працуе, я проста адказаў на пытанне карыстальніка michele30.
А я не хацеў бы пайсці оффтопик, але калі вы прыедзеце 1.3 mjet suzuki сігнальная лямпа dpf гарыць і час загрузкі файла зрабіў ******* не выключаецца, трэба зрабіць замены фільтра-дыягностыка, і запэўніваю вас, што з bosch, texa і launch не ? можаце гэта зрабіць , але патрабуецца тэстар афіцыйны ? зручны перамыкач, кантрольная лямпа на панэлі.