Няма, дзіўна, у тым сэнсе, што голас edc 15 c'? таксама на Fiat і Lancia... я ведаю, што ? падобны на Citroen і Peugeot і таго ж расліны, але паколькі пратакол, я думаў, што гэта было добра, нават будучы САБАКУ.
на c2, калі выцягніце liena прама, каб закрыць egr некалькі разоў d? няспраўнасці...
У тым сэнсе, што адключэнне можа, але пу? здарыцца, што некалькі разоў у выпадку, калі ідзе ў адмову?
Не, у тым сэнсе, што на гэтых не зачыняецца, cos?, есць 2 біта, якія пазбаўляюць ад кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Для defap я не бачыў файл, але ecusafe ? pi? надзейна на гэтых.
На жаль, я не ecusafe. Я загрузіў карту з defap зроблена з Раз і не ўзнікла памылак, кантрольныя лямпы гараць або іншы, машына, здаецца, спатрэбіцца. Змены, якія ўносіць праграма, як уяўляецца, у адпаведнасці з тым, што напісана ў абмеркаванні. У egr я пакінуў стаяць.
Ecusafe на Peugeot edc15c2 працуе, калі аўтамабіль не мае ніякіх праблем з датчыкамі тэмпературы FAP і датчык ціск дыферэнцыяла.
Прывітанне ўсім, я зрабіў гэта defap на phedra хацеў спытаць, хто ? pi? ехр мяне гэтай машыны калі ? правільна.
Файл ? асуджаны з Ecusafe, што яны кажуць, ці будзе добра на гэтыя аўтамабілі.
У пакеце c'? файл ori ад базы дадзеных, файл з пісаў (ложак)? то мод на iniez парз, што я прачытаў ад машыны, і тое, што я defappato я, выкарыстоўваючы ў якасці асновы файлы з аўтамабіля. Я хацеў бы ведаць, калі мод ecusafe ? правільна, чаму? аўтамабіль мае тысячы праблем, якія мы вырашаем "p"? адначасова.
Lancia Phedra 2.rar