прывітанне ўсім!!!! я вялікую кропку і нядаўна давялося памяняць спідометр, цяпер я лічу, дысплей з < кэ міргаюць і адлюстроўваюцца таксама 7000km ў pi? тыя, якія ў рэальнасці? я! .. як я магу вырашыць гэтыя дзве праблемы??? дзякуй
прывітанне ўсім!!!! я вялікую кропку і нядаўна давялося памяняць спідометр, цяпер я лічу, дысплей з < кэ міргаюць і адлюстроўваюцца таксама 7000km ў pi? тыя, якія ў рэальнасці? я! .. як я магу вырашыць гэтыя дзве праблемы??? дзякуй
У рэальнасці? сон два розных праблем, якія трэба вырашаць па асобнасці.
Для зняцця мігцення < неабходна выраўнаваць новы contakm да лініі can аўтамабіля, аперацыі праз прыборы дыягностыкі, у мяне bosch kts і робіць гэта без праблем.
Для карэкцыі км вы можаце выкарыстоўваць праграміст, размешчаны насупраць, для fiat бегаюць па даступнай цане, якія падарожнічаюць праз гняздо obd, або паглядзець, калі хто-то на форуме ? з вашых частак ? пу? даць вам руку.
прывітанне tuningdany вырашыць гэтую праблему ? проста, калі ў вас есць Examiner, уваходзячы ў Cqs (блок прыбораў) і робіць працэдуру замены камбінацыі прыбораў, працэдура ? магчыма, так як карціна не з'яўляецца часткай della'архітэктуры сеткі, іт-дырэктар? не распазнаецца боды ў сеткі, і папярэджвае пра анамаліі з мігценне, выканаўшы такую працэдуру ? можна ўвесці значэнне км, што вы хочаце.. ўвагу, калі ўведзенае значэнне < не пу? pi? паменшыць..
Цярпенне і цнота моцных..
пошук функцыі выраўноўвання бесконтактными.
Хто-то мне indicaper калі ласка, на fiat/alfa/lancia функцыя выраўноўванне бескантактавымі на autocom, дзе вы павінны знайсці? Я паглядзеў уздоўж і папярок у розных меню і падменю (у рэжыме? дэма), але нічога не знайшоў.
Ранняе дзякуй