Старонка 3 з 14 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 165

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Але, не біт шмат 350cv?ведаеце коды дакладныя k04,фарсункі,і помпа? Па крайняй меры, я іду бяспечна і не купляю рэчы няправільна,я б вельмі дапаможа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў simone82 Visualizza Messaggio
    Але, не біт шмат 350cv?ведаеце коды дакладныя k04,фарсункі,і помпа? Па крайняй меры, я іду бяспечна і не купляю рэчы няправільна,я б вельмі дапаможа
    тады коды такія:

06F 145 702C і ? на K04
    06F 906 036F з'яўляюцца фарсункі з выдаткам 1217cc супраць 1080cc ў 200cv
    06F 127 025K ? помпа ціск трымае да 110бар, але залежыць, якой у вас у залежнасці ад года пабудовы машыны можа мець 025F або 025H але калі ў вас есць 025B, то вы на 90 бар

калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба змяніць помпы, замяніўшы слупам у ім, з аднаго ўзмоцнены і замяніць клапан у чыгуначныя магістралі...
    з k04 за 330/340 рэзюмэ не пі?... каб ісці далей вам трэба змяніць k04 і cmq пп б вы больш за 350/360cv з рабочым ціскам 1.55 бар і пік 1.8, толькі калі замяніць перепускной чаму? арыгінал мае спружыны, якая, здаецца, што ручка tic-tac.
    тады усе залежыць ад таго, у якім годзе ? ваш mac, або лепш з кода, напрыклад, матор axx 2005 чэлябінск 2006 (golf gti)

Вы prelatico падрыхтоўкі для 2.0 200cv?,але за кошт устаноўкі k04 вы прыходзіце да ****lli tts?кажуць, што ў эбу s3 або tts маюць значэння нашмат адрозніваюцца ад 200cv
    вы можаце ўсталяваць ecu med 9.1 s3 і кіравання pi? дакладна.
    tts акрамя лепшага ўсмоктвання арыгінальны tfsi (на самай справе змяняецца, нават maf) легкая рама з апорай галенкі ступіцах усе, алюмінія і аэрадынаміку ад страху, акрамя змены...

таксама служыць датчык map (абсалютнага ціску), якая трымае да 2.5 бар толькі што стварылі карту, у адваротным выпадку ціск турбо канферэнц залезці абаротаў...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-07-2013 да 17:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Карацей кажучы,вы ад пу? сказаць, што вы адукаваны рухавікоў vw-fsi,у мяне рухавік bwa, усталяваны на audi Tt,калі помпа ў вас 025f або 025h?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Я толькі адлюстраванне ў дадзены момант і вадасцекавая труба

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    зша ****** з крыху цярпення і фантазіі і пошук на розных форумах, італьянскіх і замежных, якія тычацца групы vag....вы знойдзеце ўсе, што трэба, ад коды да парад.
    для прамовы шмат або мала залежыць ад пункту гледжання вы, калі хочаце, нават мінімальнай надзейнасці? рухавік-turbo-гэта абмен ? мяжа...калі ты яго правядзеш dell надзейнасці? (нуль), вы таксама атрымаеце 370 л. с. з турба за межамі эфектыўнасці.
    калі вы хочаце зрабіць такі апгрэйд? трэба зрабіць электронны, што выдатна ведаеце, што рабіць і як.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    залежыць ад км, што мае помпа...
    больш 50000 nn ідуць шмат...

я я пачну з мантаваць апошні раз помпа мак? у 025k і паспрабаваць
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-07-2013 да 17:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Як ты зрабіў, каб пакласьці l ECU Dell s3?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Як ты зрабіў, каб пакласьці l ECU Dell s3?
    змены map + датчык ціску бензіну

выраўнуйце ўсе, і адзінае ? што вы страціце, імабілайзер, кі... але гэта хвалюе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    Cio?,я бяру ECU поўнае dell s3,змена карты, што будзе?затым, як бяру l иммобилайзера?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Cio?,я бяру ECU поўнае dell s3,змена карты, што будзе?затым, як бяру l иммобилайзера?
    у map ? той датчык, што знаходзіцеся ў пластыкавыя трубкі, якая ідзе ў корпус дросельнай засланкі (за вентылятар радыятара)
    датчык ціску бензіну ен будзе пад впускного калектара бок размеркавання
    трэба scodificare ў bdm

Старонка 3 з 14 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •