Але, не біт шмат 350cv?ведаеце коды дакладныя k04,фарсункі,і помпа? Па крайняй меры, я іду бяспечна і не купляю рэчы няправільна,я б вельмі дапаможа
зша ****** з крыху цярпення і фантазіі і пошук на розных форумах, італьянскіх і замежных, якія тычацца групы vag....вы знойдзеце ўсе, што трэба, ад коды да парад.
для прамовы шмат або мала залежыць ад пункту гледжання вы, калі хочаце, нават мінімальнай надзейнасці? рухавік-turbo-гэта абмен ? мяжа...калі ты яго правядзеш dell надзейнасці? (нуль), вы таксама атрымаеце 370 л. с. з турба за межамі эфектыўнасці.
калі вы хочаце зрабіць такі апгрэйд? трэба зрабіць электронны, што выдатна ведаеце, што рабіць і як.
тады коды такія:
06F 145 702C і ? на K04
06F 906 036F з'яўляюцца фарсункі з выдаткам 1217cc супраць 1080cc ў 200cv
06F 127 025K ? помпа ціск трымае да 110бар, але залежыць, якой у вас у залежнасці ад года пабудовы машыны можа мець 025F або 025H але калі ў вас есць 025B, то вы на 90 бар
калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба змяніць помпы, замяніўшы слупам у ім, з аднаго ўзмоцнены і замяніць клапан у чыгуначныя магістралі...
з k04 за 330/340 рэзюмэ не пі?... каб ісці далей вам трэба змяніць k04 і cmq пп б вы больш за 350/360cv з рабочым ціскам 1.55 бар і пік 1.8, толькі калі замяніць перепускной чаму? арыгінал мае спружыны, якая, здаецца, што ручка tic-tac.
тады усе залежыць ад таго, у якім годзе ? ваш mac, або лепш з кода, напрыклад, матор axx 2005 чэлябінск 2006 (golf gti)
вы можаце ўсталяваць ecu med 9.1 s3 і кіравання pi? дакладна.
tts акрамя лепшага ўсмоктвання арыгінальны tfsi (на самай справе змяняецца, нават maf) легкая рама з апорай галенкі ступіцах усе, алюмінія і аэрадынаміку ад страху, акрамя змены...
таксама служыць датчык map (абсалютнага ціску), якая трымае да 2.5 бар толькі што стварылі карту, у адваротным выпадку ціск турбо канферэнц залезці абаротаў...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-07-2013 да 17:30
Карацей кажучы,вы ад пу? сказаць, што вы адукаваны рухавікоў vw-fsi,у мяне рухавік bwa, усталяваны на audi Tt,калі помпа ў вас 025f або 025h?
залежыць ад км, што мае помпа...
больш 50000 nn ідуць шмат...
я я пачну з мантаваць апошні раз помпа мак? у 025k і паспрабаваць
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-07-2013 да 17:31
Я толькі адлюстраванне ў дадзены момант і вадасцекавая труба
абсалютна няма!
акрамя таго, што вы не можаце? для выраўноўвання ecu на астатнюю частку электронікі ? вельмі пі? нязручны выступ на cos? складаныя, а не карэктаваць усе, што ў яго ecu арыгінальны.
я раблю таксама ўключыць у 1,9-2 бар (з turbo адэкватнае, а не з простай k4) без таго, каб замяніць што-небудзь, не ? неабходна змяніць map арыгінал.
дадам, што прадукцыйнасць не ? залежыць ад ціску ў рампы...калі ціск само не зваліцца хутка з моцнай магутнасці!
толькі, што ўсе яны мацуюцца з сяды капусты змяненняў, і лічаць гэта важна!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-07-2013 да 17:32
маючы ecu s3 я замяніў абодва map датчык ціску бензіну