Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Абмеркаванне: Вялікая Кропка mjet 90

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108

Вялікая Кропка mjet 90

Усем добрай раніцы!!!!
    Адзін мой знаемы ? знайшлі Gp90mjet сопоставлен, па шляху я патлумачыў у іншы абмеркаванне.
    Машына ў парадку, штурхае і паліць практычна НУЛЬ (што пакінуў мяне ўразіла, на самай справе)
    Не мае адтулін у вас нізкія (як і 90 серыі) і ripende выдатна.
    Не хапае крыху хуткасці?, па мне, у гэтым сэнсе ідзе крыху больш? арыгінал (нават чаму? аўтамабіль мае 6-ступеністая, з апошнім вельмі доўга, і колы 17, якія робяць яго вельмі цяжка падымацца абаротаў працягну!)
    Скажам, змена, мяккі, але ў выкарыстанні ўжо? у сіле.
    З маіх (бедных) ведаў і, грунтуючыся на карту ўжо? сапраўдным я паспрабаваў падняць некаторыя значэння, вынік "сярэдні":
    - аўтамабіль, безумоўна, падаўжае пі? (перавышае 190 паказана)
    - штурхае-й? на высокіх, адчувае сябе відавочна
    - Трохі ПАЛІЦЬ
    Што вы думаеце пра гэта ?
    Майце на ўвазе, што хлопец НЕ ХОЧА паліць практычна ні за што (я gi? растлумачыў, што ў дызель без fap ? практычна немагчыма, узяць бензін...) і ен хацеў бы rpestazioni другі карце. Я сумняваюся, так што магчыма, хоча свой кавалак пірага і з'есці яго...
    У zip есць арыгінал, то зменены файл знойдзены на яго аўтамабіль (даў яму майстэрню, да якога ен звярнуўся для іншых работ-то месяц таму) і "мая" змяніць тэставання.
    Дзякуй !
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-07-2013 да 21:44

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі не хочаце паліць, але прадукцыйнасць aumentagli ціск наддува, просты шлях...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    калі не хочаце паліць, але прадукцыйнасць aumentagli ціск наддува, просты шлях...
    Я спрабаваў 5% (што ўжо? я не думаю, што мала на аналагічныя турбіны) на карце. але вынік ? практычна тое ж самае.
    У цэлым, я чую пра тое, GP90, што перавышае 190 без праблем : паляць ці не ? Каб зразумець, калі c'? які-то іншы трук.
    Па мне, паліць (я не маю на ўвазе чорнае воблака стыль, Тып TD 90-х), робяць гэта за сіла, але я прашу тых, хто ведае больш?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Таму я раблю выснову, што ты павялічыла ціск каля 0,08 бар... мне не здаецца, cos? так...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Таму я раблю выснову, што ты павялічыла ціск каля 0,08 бар... мне не здаецца, cos? так...
    Для мяне ціск павялічваецца, таксама дызельнае паліва, вы павінны праверыць, ці ў дыягназ павелічэнне фактычная сума.
    Я б не скараціць жыцце занадта шмат турбіны...
    У цэлым, як знайсці карту ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Калі не кантралюеце, у дыягназе есць? што вам трэба ведаць, вы ніколі не зможаце зразумець, як вы, штурхаючы за абмежаванне некаторых яго кампанентаў.
    Нават не ведаеце, калі вы там блізка да мяжы.
    Серыі павінны зрабіць паміж 1.4 і 1.5 пік....залежыць ад года вытворчасці, за тое, што я мог заўважыць loggando ўжо шмат 90cv, што я выпадкова.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ghizmo Visualizza Messaggio
    Калі не кантралюеце, у дыягназе есць? што вам трэба ведаць, вы ніколі не зможаце зразумець, як вы, штурхаючы за абмежаванне некаторых яго кампанентаў.
    Нават не ведаеце, калі вы там блізка да мяжы.
    Серыі павінны зрабіць паміж 1.4 і 1.5 пік....залежыць ад года вытворчасці, за тое, што я мог заўважыць loggando ўжо шмат 90cv, што я выпадкова.
    Вядома, але, каб застацца, а ў межах бяспекі, пазбягаючы карты "абсурдна" шкодныя для ўсей машыны, я лічу, што заўседы лепш, умераным крокам.
    Я лічу, што спартыўны аўтамабіль ? спартыўны аўтамабіль, Gp90mjet пу? быць весела, але не робіць ? нічога, вы можаце зрабіць яго больш? заключаецца ў тым, што ад золата, але ? абсурднай, варта націснуць пі? на прадукцыйнасць. Затым mancarebbero між іншым тормазы і sospensinoi як менш (калі мяняць, колькі трэба ў рухавік і трансмісію, каб прымусіць іх ўспрымаць), што кошт будзе зусім іншы, атрымліваючы заўседы GP "змяненне" і структурныя абмежаванні, intrinsechi.
    Ergo карту, што робіць 130hp і 200 км/ч (калі гэта магчыма) не ўваходзіць у мае жаданне? для ВЫБАР.
    I канчатковым выніку тое, што я хацеў бы ведаць ? як атрымаць карту soft адэкватнай і справядлівай, без канцэптуальныя памылкі.
    Вось і ўсе !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    Вядома, але, каб застацца, а ў межах бяспекі, пазбягаючы карты "абсурдна" шкодныя для ўсей машыны, я лічу, што заўседы лепш, умераным крокам.
    Я лічу, што спартыўны аўтамабіль ? спартыўны аўтамабіль, Gp90mjet пу? быць весела, але не робіць ? нічога, вы можаце зрабіць яго больш? заключаецца ў тым, што ад золата, але ? абсурднай, варта націснуць пі? на прадукцыйнасць. Затым mancarebbero між іншым тормазы і sospensinoi як менш (калі мяняць, колькі трэба ў рухавік і трансмісію, каб прымусіць іх ўспрымаць), што кошт будзе зусім іншы, атрымліваючы заўседы GP "змяненне" і структурныя абмежаванні, intrinsechi.
    Ergo карту, што робіць 130hp і 200 км/ч (калі гэта магчыма) не ўваходзіць у мае жаданне? для ВЫБАР.
    I канчатковым выніку тое, што я хацеў бы ведаць ? як атрымаць карту soft адэкватнай і справядлівай, без канцэптуальныя памылкі.
    Вось і ўсе !
    Я хацеў бы дапамагчы вам, але, ECM, мне не знайсці драйвер..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў carbo92 Visualizza Messaggio
    Я хацеў бы дапамагчы вам, але, ECM, мне не знайсці драйвер..
    Я зрабіў (скажам, pi? ці няма....) у версіі 6.2, але я не ведаю, калі вы можаце ўкласці гэтыя тыпы файлаў на форуме...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    У TITANIUM можна ўбачыць што-то з драйверам P13_PO95, нават калі ? вельмі абмежаваны, як апісанне крывых, не хапае яшчэ некалькі...

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •