верагодна, падарвацца яна мела на ўвазе карту, у якой шляхам змены абмежавальнікі крутоўнага моманту (і яшчэ што-то) павялічваецца дызельнага паліва праз IQ, але, захоўваючы час ўпырску арыгінальныя (што ? метад, які я спрабую прымусіць працаваць на працягу некалькіх месяцаў у цяперашні час), таму, у рэшце рэшт ? сказаў, што дыму па-за чаргой!
у fumosit? паліць даволі р? становіцца прыходская пу? сказаць,на самай справе, каб пазбегнуць, што кіраўніцтва штодня паліце,вы павінны шмат працаваць на parzializzazione педалі,так што ch? прыкладна да 50-60% педалі fumicchia і ідзе добра, і тады, калі вы не хочаце больш? sciacci,але іх пасля і паліць, хоць?
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
i 1.3 mjet маюць свой мяжа, такім чынам, бескарысна ісці далей, у адваротным выпадку вы шмат паліце, а розніца, чым карта, якая не паліць, будзе не больш за 2 л.с. так што я не бачу выгоды.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я зрабіў некаторыя выпрабаванні і падымаючы дызель-й? што ў карце. на самай справе я атрымліваю дыму і вельмі мала смажанага.
Gi? cos? вы трохі fumosit? але ўсе ж прымальна, і машына не мае pi? "дзірка" прысутнічае на нізкіх, становіцца нашмат больш? задавальнення ад кіравання.
Як прадукцыйнасць velocistiche абсалютных я не фаты ўпэўненыя, уладальнік кажа, што ў радарах максімальная ідзе, як і раней, але што ўжо? перавысіла 180 км/ч...
Віншуем Panda, калі ? праўда!
![]()
прывітаньне ад маей частцы хто-то усталяваў турбіну ад 90 к.с. з змянянай геаметрыяй усе ў толькі прыйшлося змяняць перепускной тыя ж, што зняў той, дэпрэсія і змены, як, напрыклад, 75 л.з.
064684 ?
0648cc?
вы паспрабуйце?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Першы х мне і ўпырску, другі, а мне здаецца, rail..