Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Абмеркаванне: Я ўяўляю (chiptuning, алей)

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118

Я ўяўляю (chiptuning, алей)

Усім прывітанне

Мяне завуць Алеся, і я з ****distria недалека ад Трыеста. Я амаль 30 гадоў. Я інжынер-электроншчык захоплены апрацоўкі аўтамабіля. З chiptuning я маю справу з часам ****** ад іп? 6 гадоў, і я ў момант паскарэння працы персаналу. Мае хобі заключаецца абышоўшы маей занятасці і прафесійнай і вельмі цікавай, таму што я адчуваю, што мой sognio спраўджваецца. Гэта значыць, пазбавіцца ад schiavit? dell прымянення і жыць рэчы, якія я любіў.

Мне 10 гадоў, і 200000 км вопыт працы з альтэрнатыўнымі відамі паліва. Што не пераварваецца мае аўтамабілі : раслінны Алей, гідраўлічныя алею, маторныя масла, тлушч свіны...
    Калі будзе цікавасць, магу падзяліцца, інструкцыі і парады аб тым, як ператварыць алейных адыходаў у паліва і doc, як ператварыць свой аўтамабіль у фрыцюрніцы гуляючы.

Я таксама вучыўся, выраблены і выпрабаваньня па тэхналогіі, вадарод і я магу пацвердзіць, што гэта працуе. Правераная на Фіят Брава JTD, які спажываецца адзін літр на 100 км менш....з ячэйкі высокая эфектыўнасць.

Яны заўседы знаходзяцца ў пошуках новай інфармацыі, чаму? кожны аўтамабіль, і справа менавіта. Абняць кожнага тыпу дапамогу і выказваю вам сваю шчырую падзяку.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне і дабро запрашаем,мы рады бачыць вас тут, і вы можаце і падзяліцца нашым вопытам.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Сардэчна запрашаем... ты вялікі, то растлумачце мне, як зрабіць аўтамабіль з свіны тлушч

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    добры дзень і дабро запрашаем таксама з майго боку, гучна што-то масла, змяшайце з дызельным або за канкрэтнага лячэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macday
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    90
    прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    прывітанне і дабро запрашаем мяне вельмі цікавіць выступ dell' вадароду... вы ведаеце, што вам трэба адкрыць пост hihhi яшчэ сардэчна запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    сардэчна запрашаем паміж намі ? вельмі распаўсюджаны ў краінах усходняй альтэрнатыўнага выкарыстання гэтых відаў паліва,а таксама мой сябар гадоў таму ў сваей fiat marea поддерживающ цалкам-у супермаркеце,але ў адзін цудоўны дзень ен прайшоў працэс x забруджванне навакольнага асяроддзя...вы знаходзіцеся ў італіі мы вельмі верагодна, ahhhah x адносна генератары вадароду, мы трохі казалі, мае асабістае меркаванне? можа працаваць, але наборы, якія прадаюцца ў нашай частцы мала fefficaci прамовы адрозніваецца x тыя сур'езныя, якія бачаць у злучаных штатах, жадаю вам добрага працягу.....і сілы, адкрываючы цікавыя абмеркавання.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    добры дзень, сардэчна запрашаем прыгожыя слайд-шоў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    прывітанне добра... выдатная прэзентацыя!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    сардэчна запрашаем таксама з майго боку.
    цікава даведацца працэс, фізіка-хімічны, які дазваляе нам выдаліць гліцэрына з масла з меншымі выдаткамі цеплавой энергіі.. нават, чаму? вы зробіце гэта, вы атрымаеце біядызель без паху.
    выкарыстоўвайце алей замест дызельнага паліва я зрабіў гэта за 4 гады і 60 тыс. км на marea jtd 105 і не праблема, але калі б я зрабіў гэта на зменнай геаметрыяй або другога пакалення (common rail), я parito жахлівыя пашкоджанні.
    цікава ведаць таксама сее-што пра эфектыўнасць вочка hho , на сенняшні дзень не прыносіць ніякіх пераваг, сярод электрычнасць? comsumata і вадароду, вытворчасці і страт.
    прывітанне

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •