Усім прывітанне
Мяне завуць Алеся, і я з ****distria недалека ад Трыеста. Я амаль 30 гадоў. Я інжынер-электроншчык захоплены апрацоўкі аўтамабіля. З chiptuning я маю справу з часам ****** ад іп? 6 гадоў, і я ў момант паскарэння працы персаналу. Мае хобі заключаецца абышоўшы маей занятасці і прафесійнай і вельмі цікавай, таму што я адчуваю, што мой sognio спраўджваецца. Гэта значыць, пазбавіцца ад schiavit? dell прымянення і жыць рэчы, якія я любіў.
Мне 10 гадоў, і 200000 км вопыт працы з альтэрнатыўнымі відамі паліва. Што не пераварваецца мае аўтамабілі : раслінны Алей, гідраўлічныя алею, маторныя масла, тлушч свіны...
Калі будзе цікавасць, магу падзяліцца, інструкцыі і парады аб тым, як ператварыць алейных адыходаў у паліва і doc, як ператварыць свой аўтамабіль у фрыцюрніцы гуляючы.
Я таксама вучыўся, выраблены і выпрабаваньня па тэхналогіі, вадарод і я магу пацвердзіць, што гэта працуе. Правераная на Фіят Брава JTD, які спажываецца адзін літр на 100 км менш....з ячэйкі высокая эфектыўнасць.
Яны заўседы знаходзяцца ў пошуках новай інфармацыі, чаму? кожны аўтамабіль, і справа менавіта. Абняць кожнага тыпу дапамогу і выказваю вам сваю шчырую падзяку.