Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    прабачце, але калі ў вас есць певень клон выкарыстоўвае тое! на гэтых эбу ? дастаткова надзейна!
    user? то я mpps не ? праблема.
    мае намер ? прымусіць паверыць у powergate, што назад .крычы на машыне, да якой вы ? прывязалі, каб яго можна было.... .... можа быць ... .... .. скіду. ... .... ... калі няма 60 еўра all' Alientech.

прывітанне прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco147150 Visualizza Messaggio
    user? то я mpps не ? праблема.
    мае намер ? прымусіць паверыць у powergate, што назад .крычы на машыне, да якой вы ? прывязалі, каб яго можна было.... .... можа быць ... .... .. скіду. ... .... ... калі няма 60 еўра all' Alientech.

прывітанне прывітанне
    гэтыя выпрабаванні, калі вы не маеце блока кіравання, замена або непасрэднае сведчанне ад тых, хто ўжо? гэта зрабіў асабіста хацеў бы пазбегнуць, нават, чаму? mpps напрыклад, робіць нашмат больш? рэчы powergate... так што я не бачу, аднак, тое перавага, рызыкаваць блакавання ecu або выдаткаваць 60€, каб мець інтэрфейс, ormaiabbastanza састарэлая!

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    гэтыя выпрабаванні, калі вы не маеце блока кіравання, замена або непасрэднае сведчанне ад тых, хто ўжо? гэта зрабіў асабіста хацеў бы пазбегнуць, нават, чаму? mpps напрыклад, робіць нашмат больш? рэчы powergate... так што я не бачу, аднак, тое перавага, рызыкаваць блакавання ecu або выдаткаваць 60€, каб мець інтэрфейс, ormaiabbastanza састарэлая!
    вы маеце рацыю, эксперыментаваць, ведаючы, gi? вялікі рызыка, што ен працуе ? ад дурных. Бачылі, што я вам не рэкамендуецца я пакідаю ўсе страціць, і эканомія нават 60 Еўра.

Дзякуй за адказы.
    Marco.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Прабачце, але мне здаецца, памятаць, што Кропкі 85Cv была версія Sportinga і не існавала, 5-дверный, можа быць ? тут розніца

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    версія спорт і 100cv edc16c8.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    101 л. с.) і hgt..кв. км л, 85 л. с., была створана як версія спорт 3 дзвярэй, але потым нават на апошніх 5-дзвярны былі 85 л. с.
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •