я ведаю, што яму anticpi вы не павінны павялічыць у шмат, праўда 2 / 3 % я думаю, але змены вы робіце на ўсей карце ці не?
змена на 2 градусы, якія перавагі, маючы ўжо мод. педалі, пара, rail і турбонаддувом?
я ведаю, што яму anticpi вы не павінны павялічыць у шмат, праўда 2 / 3 % я думаю, але змены вы робіце на ўсей карце ці не?
змена на 2 градусы, якія перавагі, маючы ўжо мод. педалі, пара, rail і турбонаддувом?
Я не думаю, што 2 градусы equivalgano 2%, 1 ступені, калі я не памыляюся ? роўна 43 ачкі, такім чынам, каля 15%, вядома, залежыць ад пункту росту.
Калі я сказаў, бздура bastonatemi...
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Прывітанне michele30, градусы, вы чакаеце, напрыклад, калі максімальная IQ, што ў вас у восі авансаў ? 60 mm3 і з карты крутоўнага моманту, педаль, час і абмежавальнікамі розныя ne спытаеце 80mm3 для ін'екцый 20 мм3 больш, што ў адваротным выпадку впрысните пасля P. M. S. і, без сумневу, толькі чорны дым.
Для змены soft не c' ? трэба чапаць cli дасягненняў, напрыклад, калі вы павелічэнне ціску ў рампы ў той момант, што мы просім яшчэ дызель.
чытайце на гэтую тэму : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-mjet-150cv
што, безумоўна, тлумачыцца тым лепш.
Гаворка па сутнасці ? правільна, я раблю 2 унікальных удакладненняў:
1 - ? нармальна, што вы калі-ін'екцыі, якая заканчваецца пасля вмт, нават у арыгінале бывае,
2 - есць некаторыя меры засцярогі, каб гарантаваць, што нават калі "уздым" пасля вмт будзе эфектыўным і не дасьць, толькі чорны дым.
Калі не памыляюся, вы не павінны выходзіць за 5? пасля P. M. S.
Прывітанне Сандра, шчыра кажучы, канцэпцыю я зразумеў, але на практыцы яны не здольныя бачыць, на колькі градусаў заканчваецца, l' ін'екцый, і ? адзінае, што хацелася б даведацца.
за кошт, што на jtdm 120cv, як мой у 80mm3 ад першапачатковай ін'екцыі finoscono нават 8? пасля вмт, ? вылічэнні, якія можна зрабіць, толькі калі вы добра ведаеце, як працуе ecu, ду-ключ, ecu счытвае карту педаль, пытаецца: - 300 нм, будзе бачыць на карце пераўтварэнні, колькі мм3 з'яўляюцца 300mn і бачыць, напрыклад, 70mm3, то мы, напрыклад, 2500 абаротаў у хвіліну, бачыць, што ціск ў магістралі высокага ціску c'? карта 2500 абаротаў у хвіліну з 70mm3 дызель і ідзе лавіць рыбу, час ўпырску адносна 70mm3 з ціску ў рампы, счытваецца ў карту rail, ведаючы, колькі зша там хочуць да 2500 абаротаў, каб надаць 70mm3 ў tot presisone rail вы падзеліце гэты лік на час, якое да 2500 у зша патрабуецца, каб зрабіць можа, і так, да nghezza ўпырску ў градусах, затым адняць аванс, які знаходзіцеся на табліцы дасягненняў, у той лік абаротаў і попытам на дызельнае паліва, і ў вас есць час ўпырску пасля вмт ў градусах
Прывітанне Tidus я хацеў бы ўнесці ўдакладненне, што не ? браніравалі. На карце крычы ? няправільна глядзець на час, каб 80mm3, каб паглядзець, колькі градусаў у ВЗ есць, чаму? ад
не inietter? заўседы тыя справы, лічыць, што 1.9 120 л. ўпырсквае каля 58mm3 да 4000 абаротаў, у той час як 1.9 16v ўкараняе 62mm3 да 4000 абаротаў, у гэтым выпадку вам давядзецца глядзець на значэнне, якое вы ў карту авансаў і тэрміны, 60mm3 і вы ўбачыце, што на 4000 аб ін'екцыі заканчваецца менавіта ў вмт, а больш за 4000 абаротаў, у выніку нават 5 градусаў, так як ін'екцыі andr? паменшыць і, такім чынам, таксама час ўпырску, але загадзя sar? усе больш і больш? высокі, нават з нізкім iq, калі паглядзець com'? зрабіў карту. У арыгінале есць максімум 7 градусаў каля ВЗ на нізкіх абарачэннях.