Стар. 9 з 23 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 81 да 90 з 221
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    для таго разрыву, я думаю, гэта клапан egr , тыя, выпраўленая не pro prio вялікае, што.
    зараз гэты набор, калі мне трапляе ў машыну, я бачу, няшмат.
    праблема ? l памылка клапана swirl cio? у p2004 або p2013, што мяне турбуе, пасля чысты усе калектара, я не разумею, чаму? яшчэ я з-за гэтай памылкі, можа быць прывад? або менавіта тыя клапаны, так што пранізваюць, але не разумею, як гэта магчыма?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    прывітанне ўсім, сення раніцай у дужках нядзелю...адзін з маіх кліентаў-уладальнік брава 150cv патэлефанаваў мне, сказаўшы, што аўтамабіль праходзіў не больш за 3000 rpm....я зрабіў дыягназ ? я знайшоў гэтыя памылкі P2101 P2112 P2107 (матылек матарызаваныя), каб мой вопыт, я памятаю, што, калі ен прыйшоў з faralle swirl я знайшоў з іншых кодаў памылак....і з іншымі сімптомамі,.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
    у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
    Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Рэкамендую зняць впускной калектар і даць яму паглядзець.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
    у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
    Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.
    на маей.. перш чым рабіць карту.. havevo знятыя (без dpf no egr) арыгінальныя карты з коламі ад 19.. ніякіх праблем, за выключэннем таго, што ен страціў некаторы ажыўленне вакол вас 2500 абаротаў... вырашыць, супаставіўшы, не дакранаючыся кіравання swirl..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Сення я пачаў разбіраць, але не бачыла, электрарухавік гэтыя swirl, тады я патэлефанаваў у майстэрню fiat і сказаў мне, што bravo 1.6 mjet соответс ад 2010 года, тыя, папярэднія-няма!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хлопцы..вось мой вопыт на Croma 1,9mjet16v 150hp..аўтамабіль strattonava да нізкіх, сопоставленным з swirl актыўных...egr зачынены заўседы, як правіла, праблема...разабралі впускной калектар, матылькоў zozze...яшчэ не заблакаваныя, але амаль...выдаленыя фізічна, чысты калектар...выдаленыя карту..аўтамабіль ідзе што ? задавальненне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    я на маей машыне я знятыя, але толькі фізічна, а не карту....але калі адысці ад карты я выгады ў выдачы? і калі вы, як і яны здымаюць з карты? у мяне 159 1,9 jtdm 138.889

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    прывітанне savek...я, якія служылі спачатку фізічна, а затым і карту...але я скажу вам, што вы можаце спакойна знятыя толькі disicamente нічога не мяняецца..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады, кажу, чынам, метад, на самай справе, гідрадынамікі кажа, што любое цела ўнутры трубы, запавольвае паток, cheesso як газ або вадкасць, калі затым выканаеце дзеянні запаволення, накіраваныя на гэта ? іншы рахунак

Стар. 9 з 23 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •