Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 50 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Дапамогу?.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    мне вельмі шкада, што гэтыя блокі кіравання не ў стане наладзіць іх на адлегласці, не ведаю дастаткова. З тэстаў, якія я зрабіў я думаю, што час ўпырску занадта доўгія, але і вы разумееце, што пры спробе fumer?, калі ў вас есць dpf, cos? не паспрабаваць!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Дзякуй сандра нагрузкі і прав.....мне адрас, час ўпырску....каб быць упэўненым, каб не памыліцца дадзеных, якія ecm мне з адрасу, на хаду....дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    час ўпырску знаходзяцца *8ABFA

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Дзякуй, я стараюся, каб забяспечыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Безумоўна, fumer? шмат з гэтага мода, з крокам па часе ўпырску з'яўляюцца высокія gi? на нізкіх абарачэннях/нагрузках, а таксама іншыя крывыя не пераканаць мяне.
    Турба ? непрыкметна заклікаў, напрыклад , я б зрабіў гэта ўвагу, улічваючы, што prex канферэнц gi? таксама дзякуючы большай дызель маецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    Безумоўна, fumer? шмат з гэтага мода, з крокам па часе ўпырску з'яўляюцца высокія gi? на нізкіх абарачэннях/нагрузках, а таксама іншыя крывыя не пераканаць мяне.
    Турба ? непрыкметна заклікаў, напрыклад , я б зрабіў гэта ўвагу, улічваючы, што prex канферэнц gi? таксама дзякуючы большай дызель маецца.
    ? механік, гэтай карце ? толькі абмежавальнік...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Менавіта...турба не ? абслугоўваецца карта, і абмежавальнік, каб не мець пікі залішняга ціску....калі я памыляюся, папраўце мяне...я кажу ад пачаткоўца .....неспрактыкаваны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў puppypunto Visualizza Messaggio
    Менавіта...турба не ? абслугоўваецца карта, і абмежавальнік, каб не мець пікі залішняга ціску....калі я памыляюся, папраўце мяне...я кажу ад пачаткоўца .....неспрактыкаваны.
    Таксама, наколькі мне вядома, турба не рэгулюе карту, але на самай справе вы падымаеце, а з павелічэннем дызель. Затым вы павінны трэба прынесці ўвагу на тое, як вымагальніцтва, то снежня, я паказваў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    я на гэтых машынах.. дакранаючыся толькі абмежавальнікі і трохі дызельнага паліва.. ідуць вельмі добра і спажываюць значна менш.. ( вядома egr зачынены, і ў камплектацыі няма dpf )

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •