Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 46

Абмеркаванне: Колькі будзе рэальным?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    97800<<, што было ў вашай машыне, калі ? быў скінуты апошні раз service.... чаму? вы кажаце, што сэрвіс пачынаецца ад 9 і вярнуцца назад??? я ведаў, наадварот.... 0, і павялічвае....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    няма не памяншае, а табе я пацвярджаю, чаму? я гэта зрабіў на мінулым тыдні, калі я зрабіў купон...ен падымаўся адзін.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    глядзіце, што працуе, а не як вы кажаце...0, і, калі прыходзіць ў 9, не робіць вас больш зрабіць service, і вы павінны скінуць яго ў 0, каб пачаць скід service

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    паглядзіце, я ў гэта веру, чаму? як толькі я зрабіў апошні я падняўся на адзін!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    зрабіце калі ласка, праверце часопіс на linkentry але, у прынцыпе, не ацэнка іх ніколі ніхто не купоны на сиги, але паглядзець хаця б км у гарантыйныя і даты, і зрабіце параўнанне
    затым ce той факт, што калі, можа быць, аўтамабіль зрабіў усе маршруты кароткія і, як мы ведаем, з-за dpf пагаршае алей, магчыма, яны скінуць яшчэ раз, так і дэградацыі, што service
    апошняе, што часта на новыя аўтамабілі я бачу, ужо лічыльнік service, у 3 дзеяннях, і, па мне, скідаюцца яшчэ раз на склад ці дылераў для запуску службы ў kmetraggio дастаўкі аўтамабіля кліента,то, магчыма, прама зараз вы апынецеся з больш' service зробленыя
    Згодны цалкам
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    але я ўжо? сказаў, што l amia няма DPF!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    але я ўжо? сказаў, што l amia няма DPF!
    Нават калі няма DPF, пу? быць, аднак, што купоны яны зроблены да заканчэння тэрміну дзеяння і, такім чынам, pi? часта, выкрэсліваць аднак апошні, x гэта, хутчэй за ўсе, купоны не з'яўляюцца ў адпаведнасці з < і з лічыльнікам.
    Таксама я не чым ніколі не апошні, і я купон на паўдарогі?, толькі не скід налад камунікацыйных пар service, можа быць, яшчэ па звычцы робяць, і тады вы апынецеся з лічыльнік да нуля.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ды нават калі бяспека не можа? ніколі яе

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Не хвалюйцеся, есць некалькі дылераў, якія узбіраюцца, c'? турме, а затым, калі одометр набліжаецца да км на прыборнай панэлі ? прычына-й? спадзяюся, добра, важна ? што ў машыны няма праблем.
    Мой сябар валодае Alfa romeo 146, 580000 км, і купіў яе, што з яе 140000, уявіце, калі б тыя прыйшлі да яго сумневы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Не хвалюйцеся, есць некалькі дылераў, якія узбіраюцца, c'? турме, а затым, калі одометр набліжаецца да км на прыборнай панэлі ? прычына-й? спадзяюся, добра, важна ? што ў машыны няма праблем.
    Мой сябар валодае Alfa romeo 146, 580000 км, і купіў яе, што з яе 140000, уявіце, калі б тыя прыйшлі да яго сумневы
    Вельмі нешматлікія не адзін раз ? дастаткова патэлефанаваць у дылерскі цэнтр opel у раене, каб ведаць, што аўтамабіль, з рыма 2007 года, я хадзіў у 2009 годзе ўжо? 60000km.
    У мінулым годзе (2012) у продажы з 39000.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •