97800<<, што было ў вашай машыне, калі ? быў скінуты апошні раз service.... чаму? вы кажаце, што сэрвіс пачынаецца ад 9 і вярнуцца назад??? я ведаў, наадварот.... 0, і павялічвае....![]()
97800<<, што было ў вашай машыне, калі ? быў скінуты апошні раз service.... чаму? вы кажаце, што сэрвіс пачынаецца ад 9 і вярнуцца назад??? я ведаў, наадварот.... 0, і павялічвае....![]()
няма не памяншае, а табе я пацвярджаю, чаму? я гэта зрабіў на мінулым тыдні, калі я зрабіў купон...ен падымаўся адзін.
глядзіце, што працуе, а не як вы кажаце...0, і, калі прыходзіць ў 9, не робіць вас больш зрабіць service, і вы павінны скінуць яго ў 0, каб пачаць скід service
паглядзіце, я ў гэта веру, чаму? як толькі я зрабіў апошні я падняўся на адзін!
але я ўжо? сказаў, што l amia няма DPF!
Нават калі няма DPF, пу? быць, аднак, што купоны яны зроблены да заканчэння тэрміну дзеяння і, такім чынам, pi? часта, выкрэсліваць аднак апошні, x гэта, хутчэй за ўсе, купоны не з'яўляюцца ў адпаведнасці з < і з лічыльнікам.
Таксама я не чым ніколі не апошні, і я купон на паўдарогі?, толькі не скід налад камунікацыйных пар service, можа быць, яшчэ па звычцы робяць, і тады вы апынецеся з лічыльнік да нуля.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
ды нават калі бяспека не можа? ніколі яе![]()
Не хвалюйцеся, есць некалькі дылераў, якія узбіраюцца, c'? турме, а затым, калі одометр набліжаецца да км на прыборнай панэлі ? прычына-й? спадзяюся, добра, важна ? што ў машыны няма праблем.
Мой сябар валодае Alfa romeo 146, 580000 км, і купіў яе, што з яе 140000, уявіце, калі б тыя прыйшлі да яго сумневы![]()
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў