Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 35 11-20

Абмеркаванне: Думку карта Panda mjet 70л.с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    120
    прывітаньне ад маей частцы хто-то усталяваў турбіну ад 90 к.с. з змянянай геаметрыяй усе ў толькі прыйшлося змяняць перепускной тыя ж, што зняў той, дэпрэсія і змены, як, напрыклад, 75 л.з.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў davidehfnos Visualizza Messaggio
    але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы
    Сапраўды, прычына-й? каб не напружваць турбіну, што gi? часта дэфармуецца ад зыходнай...мы згодныя !
    Як вы кажаце, есць і іншыя карты, якія робяць розніцу (і калі хто-то каментуе мой файл, можа быць, я разумею, як гэта выправіць...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ен, месяцы яны, што-то больш? 4, якія там працуюць, з машынай, прыходзіць і сыходзіць увесь час з Рыма ў Ареццо

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Я асабіста бачыў зламаць 2 турбін на двух Panda 70 mjet новыя, на працягу шасці месяцаў.
    Патрыманыя машыны ВЕЛЬМІ дрэнна ад кіроўцаў, але якія не былі risuciti зламаць іншых мадэляў аўтамабіляў, ад Audi да Dobl?.
    Для бяспекі я пазбягаю, таму stressarle занадта, добраахвотна.
    Дадам таксама, што на машынах з cos? шмат < я не раблю ні адна з карт па выбары :
    - калі ? адзін я растлумачу, чаму?
    - калі ? кліент (так сказаць, я не працую ў гэтым) я кажу яму " не " і проста.
    Першай праблемай у адваротным выпадку, калі яны будуць, вядома, са мной, хоць, вядома, на 99% не было б змены, але на "vetust?" аўтамабіля....
    Калі хто-то мае думкі аб карце размешчана...дзякуй ! Я бачыў адрасы rail названыя карты, здаецца, тых, (нават, калі "месцамі" па параўнанні з звычайным маштабу, калі не я гуляю дрэнна, нумары, здаецца, да высокіх абаротаў), і я думаў, што іх дрот, 2-3% максімум. C'? таксама есць абмежавальнік ? На першы погляд я не бачу, вядома, пу? быць адно значэнне, а не класічная "лінія" і іншыя ECU.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    хлопцы, але дзе ? схаваны гэты абмежавальнік? Многія кажуць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Ні адзін погляд на КАРТУ.? На выступе rail і турбонаддувом сказалі, але вельмі пі? я на casolio і некалькі крывых ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Нічога ? Не думаю, cos? выдатна, і нават не cos? праўда, некаторыя каментары ў аптычнай зразумець больш? (я мяркую, гэта дух форуму, які заходзіць на гэтыя тэмы) б...
    Я разумею, што тым, хто мае сакрэты і не хоча іх раскрываць, але калі маўчанне ? ...столькі каштуе...
    Дзякуй, а !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    Нічога ? Не думаю, cos? выдатна, і нават не cos? праўда, некаторыя каментары ў аптычнай зразумець больш? (я мяркую, гэта дух форуму, які заходзіць на гэтыя тэмы) б...
    Я разумею, што тым, хто мае сакрэты і не хоча іх раскрываць, але калі маўчанне ? ...столькі каштуе...
    Дзякуй, а !
    Праблема ? для гэтых ecu не працуе па-ранейшаму damos, хто-то трымае яго блізка, і без таго, я таксама зводзіцца да дзеянняў, у асноўным, на час ўпырску... ствараючы карту "працуе" і "прыгожы", таму не хочацца даваць парады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Праблема ? для гэтых ecu не працуе па-ранейшаму damos, хто-то трымае яго блізка, і без таго, я таксама зводзіцца да дзеянняў, у асноўным, на час ўпырску... ствараючы карту "працуе" і "прыгожы", таму не хочацца даваць парады.
    Правоў сандра на гэтыя аўтамабілі без damos ? цяжка зразумець я спрабую вывучыць карту 90cv некалькі месяцаў..

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •