я думаў, што абароты былі абмежаваныя менавіта ад дасягненняў, якія на самай справе да 5000 абароты высокія, па-мойму, паказаўшы новую, трохі вы маглі б іх пераадолець, паспрабуйце паўтарыць усе брэйк-пойнт, дзе не хапае абаротаў
я думаў, што абароты былі абмежаваныя менавіта ад дасягненняў, якія на самай справе да 5000 абароты высокія, па-мойму, паказаўшы новую, трохі вы маглі б іх пераадолець, паспрабуйце паўтарыць усе брэйк-пойнт, дзе не хапае абаротаў
паспрабуйце паўтарыць bp карта " пераўтварэнні крутоўнага моманту дызель больш за 5000 абаротаў, пасля некалькіх тэстаў, што ? адна з нямногіх карт, якія не интерполирует ne на восі крутоўнага моманту ne ў восі кручэння
Хм...трэба паспрабаваць зрабіць, як вы кажаце...я паспрабаваць гэты мод на bp ў лім пара першай перадачы....хаця, я паўтараю вам, патрык...у мяне адчуванне, што есць нейкі біт, што толькі 5000...ммм....і потым есць пару крывых перад lim марш на марш, на які я не магу зразумець, для чаго яны патрэбныя..![]()
ад damos не паглядзець?
сення я даў вочы на damos, але не з'яўляюцца біты, якія абмяжоўваюць 5000, толькі хто-то да 6000, і ставіцца круіз-4500
атрымаць больш 5200 ? двайная праблема:
- першая перашкода заключаецца ў блокі аўтамабіля, т. е. распредвал, спружыны, клапаны, помпы для дызельнага паліва, фарсункі, турбіна і г. д., і г. д...
- У адпаведнасці электроніка, вы павінны павялічыць усе лесвіцы абаротаў, я я пачну з тых, якія тычацца педалі, абмежавальнік моманту, абмежавальнік для аднаго руху абмежавальнік дызель і паглядзець, калі такім чынам нешта змяніць (вядома, вы павінны таксама знайсці абмежавальнік абаротаў, я думаю, што есць па меншай меры некалькі).
У любым выпадку будзеш выдатна ведаць, што надзейнасць? andr? зрабіць дабраслаўляць падчас infinitesimo, у асноўным, чаму? працы цалкам fuoriprogetto...
Я хацеў бы ведаць, калі ўсе edc16c39 маюць распиновка кнопкі спорт на 147 ducati corse
Вы раскажыце, чым вы, я нават PDF, як падключыць яго пасляпродажнага