Старонка 12 з 54 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 ад 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я думаў, што абароты былі абмежаваныя менавіта ад дасягненняў, якія на самай справе да 5000 абароты высокія, па-мойму, паказаўшы новую, трохі вы маглі б іх пераадолець, паспрабуйце паўтарыць усе брэйк-пойнт, дзе не хапае абаротаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    я думаў, што абароты былі абмежаваныя менавіта ад дасягненняў, якія на самай справе да 5000 абароты высокія, па-мойму, паказаўшы новую, трохі вы маглі б іх пераадолець, паспрабуйце паўтарыць усе брэйк-пойнт, дзе не хапае абаротаў
    Хм..няма..ад дасягненняў няма...максімум павінны чытаць тыя ж градусаў наперад, хоць пасля 5000giri...я перарабіў бп ад lim пара першай перадачы...але я лічу, што есць іншы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    паспрабуйце паўтарыць bp карта " пераўтварэнні крутоўнага моманту дызель больш за 5000 абаротаў, пасля некалькіх тэстаў, што ? адна з нямногіх карт, якія не интерполирует ne на восі крутоўнага моманту ne ў восі кручэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    паспрабуйце паўтарыць bp карта " пераўтварэнні крутоўнага моманту дызель больш за 5000 абаротаў, пасля некалькіх тэстаў, што ? адна з нямногіх карт, якія не интерполирует ne на восі крутоўнага моманту ne ў восі кручэння
    Хм...трэба паспрабаваць зрабіць, як вы кажаце...я паспрабаваць гэты мод на bp ў лім пара першай перадачы....хаця, я паўтараю вам, патрык...у мяне адчуванне, што есць нейкі біт, што толькі 5000...ммм....і потым есць пару крывых перад lim марш на марш, на які я не магу зразумець, для чаго яны патрэбныя..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ад damos не паглядзець?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    сення я даў вочы на damos, але не з'яўляюцца біты, якія абмяжоўваюць 5000, толькі хто-то да 6000, і ставіцца круіз-4500

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    сення я даў вочы на damos, але не з'яўляюцца біты, якія абмяжоўваюць 5000, толькі хто-то да 6000, і ставіцца круіз-4500
    але вы змаглі пераадолець 5000? мне трэба трапіць у 6000 на edc16c8...дотык i lim пара ke карты педаль, але nnt-й? вы 5300 ці 5200 не ідзе? па-мойму c і менш біт ложак анке
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    але вы змаглі пераадолець 5000? мне трэба трапіць у 6000 на edc16c8...дотык i lim пара ke карты педаль, але nnt-й? вы 5300 ці 5200 не ідзе? па-мойму c і менш біт ложак анке
    атрымаць больш 5200 ? двайная праблема:
    - першая перашкода заключаецца ў блокі аўтамабіля, т. е. распредвал, спружыны, клапаны, помпы для дызельнага паліва, фарсункі, турбіна і г. д., і г. д...
    - У адпаведнасці электроніка, вы павінны павялічыць усе лесвіцы абаротаў, я я пачну з тых, якія тычацца педалі, абмежавальнік моманту, абмежавальнік для аднаго руху абмежавальнік дызель і паглядзець, калі такім чынам нешта змяніць (вядома, вы павінны таксама знайсці абмежавальнік абаротаў, я думаю, што есць па меншай меры некалькі).

У любым выпадку будзеш выдатна ведаць, што надзейнасць? andr? зрабіць дабраслаўляць падчас infinitesimo, у асноўным, чаму? працы цалкам fuoriprogetto...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я хацеў бы ведаць, калі ўсе edc16c39 маюць распиновка кнопкі спорт на 147 ducati corse

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Вы раскажыце, чым вы, я нават PDF, як падключыць яго пасляпродажнага

Старонка 12 з 54 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы