прывітаньне ад маей частцы хто-то усталяваў турбіну ад 90 к.с. з змянянай геаметрыяй усе ў толькі прыйшлося змяняць перепускной тыя ж, што зняў той, дэпрэсія і змены, як, напрыклад, 75 л.з.
прывітаньне ад маей частцы хто-то усталяваў турбіну ад 90 к.с. з змянянай геаметрыяй усе ў толькі прыйшлося змяняць перепускной тыя ж, што зняў той, дэпрэсія і змены, як, напрыклад, 75 л.з.
але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы
ен, месяцы яны, што-то больш? 4, якія там працуюць, з машынай, прыходзіць і сыходзіць увесь час з Рыма ў Ареццо
Я асабіста бачыў зламаць 2 турбін на двух Panda 70 mjet новыя, на працягу шасці месяцаў.
Патрыманыя машыны ВЕЛЬМІ дрэнна ад кіроўцаў, але якія не былі risuciti зламаць іншых мадэляў аўтамабіляў, ад Audi да Dobl?.
Для бяспекі я пазбягаю, таму stressarle занадта, добраахвотна.
Дадам таксама, што на машынах з cos? шмат < я не раблю ні адна з карт па выбары :
- калі ? адзін я растлумачу, чаму?
- калі ? кліент (так сказаць, я не працую ў гэтым) я кажу яму " не " і проста.
Першай праблемай у адваротным выпадку, калі яны будуць, вядома, са мной, хоць, вядома, на 99% не было б змены, але на "vetust?" аўтамабіля....
Калі хто-то мае думкі аб карце размешчана...дзякуй ! Я бачыў адрасы rail названыя карты, здаецца, тых, (нават, калі "месцамі" па параўнанні з звычайным маштабу, калі не я гуляю дрэнна, нумары, здаецца, да высокіх абаротаў), і я думаў, што іх дрот, 2-3% максімум. C'? таксама есць абмежавальнік ? На першы погляд я не бачу, вядома, пу? быць адно значэнне, а не класічная "лінія" і іншыя ECU.
хлопцы, але дзе ? схаваны гэты абмежавальнік? Многія кажуць,
Ні адзін погляд на КАРТУ.? На выступе rail і турбонаддувом сказалі, але вельмі пі? я на casolio і некалькі крывых ?
![]()
Нічога ? Не думаю, cos? выдатна, і нават не cos? праўда, некаторыя каментары ў аптычнай зразумець больш? (я мяркую, гэта дух форуму, які заходзіць на гэтыя тэмы) б...
Я разумею, што тым, хто мае сакрэты і не хоча іх раскрываць, але калі маўчанне ? ...столькі каштуе...
Дзякуй, а !
![]()