Я кажу пеўня v53.....
Я кажу пеўня v53.....
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
дзякуй ..за адказы.....дык што вы мне параіце....я хацеў бы перастрахавацца....таксама ў выдаткі, не хацелася б марнаваць шмат..
певень каштуе ледзь менш, і танней, чым рэчы, але мне другі kess нашмат больш надзейным і, калі тое соответствуйте да ktag і топ.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
калі вы не хочаце марнаваць занадта шмат певень і пі? дастаткова...або, як раіў адзін аднаго msport перайсці на топ!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
на практыцы, хлопцы, а таксама зразумець, з дапамогай якога інструмента вы гэта робіце,і вы можаце ведаць, калі біт працаваць ? роўна старыя 6f3, або няма, і, магчыма, яшчэ інфармацыя, дзе можа быць біт?
я спрабаваў на марелли mj8d ў punto evo майго бацькі, прызнае ecu, і калі я націскаю чытанне файла займае 3 секунды, але пасля таго, як я, - надпіс у ніжняй частцы панэлі, у якой кажа мне, што ecu ў пытанні, ці не ? можаце прачытаць з бд і зрабіць яе ў j-tag ? нармальна?
так, калі ў базе дадзеных ўнутранага певень nn c'? ? трэба прачытаць у школе.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
знайсці, не ? магчыма, праўда?