Прывітанне ўсім,
я зрабіў карту ў sudetta але, на жаль, з ecm не я драйвер для змены частаты turbo, хто-небудзь адрасы?
Я адпраўлю карту cos? даеце мне парады.
дзякуй
Прывітанне ўсім,
я зрабіў карту ў sudetta але, на жаль, з ecm не я драйвер для змены частаты turbo, хто-небудзь адрасы?
Я адпраўлю карту cos? даеце мне парады.
дзякуй
05ad92 і boostlimiter
5b576 і карту абмежавальнік turbo
па-мойму ў вас праблемы на pierburg ,абмежавальнік і ўжо больш крок, які ты даў, ты на турбо
на макс-паспрабуйце ўсталяваць boostlimiter у 2150 і паглядзець, калі памылка паўторыцца
Прывітанне
Праблема не ціск турбо.
Праблема-напруга на помпа, да superatto абмежаванні 4,8voltios.
Br.
маглі б вы растлумачыць мне, лепш і даць мне падказкі, каб выправіць?
дзякуй
адмін, можаце выдаліць пост вышэй, калі ласка...
мне здаецца, там і формула для атрымання вольт на карце
es..
у вашым выпадку карту, якая кіруе клапан n146(напружанне помпы) да 4500 абаротаў ін'екцый 50мг дызель у вас, як рэальнай каштоўнасці ў 3838
таму заўседы, калі не памыляюся
3838*1.22 = 4.68volt каля
гэта як у арыгінальнай карце
у сваю карту вы кладзеце ў якасці рэальнай кошту
4128*1.22 = 5.1volt каля
gezame ўпэўненыя?
Ціск помпы павінен быць тое, што ECM называецца ціскам parzializzato, я бачыў файл крычы на 150cv рухавік ARL, і пры 100% нагрузцы ariva значэння 5800, памнажаецца на 1,22 перавышае 7 вольт.
? можна? або каэфіцыент пераўтварэння змяняецца?
Я зрабіў gaf вар'ятка, ігнаруйце мае паведамленне вышэй.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 09-03-2014 да 18:58
як кажа gezame ? напружанне помпы ( tutbo не ? устаў такі, каб пайсці ў recovery )
хоць я не разумею, як прачытаць гэтыя значэння і ўсталяваць іх, каб? не ідзе ў блоку, чаму? ? fastidiosissimo
у ecm інтэрвал boost limit ? 05B576 - 05B63E і вы таксама можаце ўсталяваць іх у якасці прамой лініі значэнне 2500 ( каля 1,5 бар )
але я паўтараю, што я не думаю, што вашу праблему.
Проста, каб зразумець, але калі ў мяне турба плюс, каб зрабіць рэзюмэ, я не магу ўсталяваць дадатак 3935, што мне яна блакуе помпа ?
Такім чынам, рашэнне якой было б, калі карта больш не магу вам даць ?
мяняць помпа або паставіць дыеды або рэзістары ?