тое, што цяпер, як мне патлумачыў адмін форуму мікалая, provvedo паставіць ці коткі або вадасьцекавая труба, і, каб праверыць маю карту, чаму? яна нават і робяць пытанне акрамя кошкі
тое, што цяпер, як мне патлумачыў адмін форуму мікалая, provvedo паставіць ці коткі або вадасьцекавая труба, і, каб праверыць маю карту, чаму? яна нават і робяць пытанне акрамя кошкі
Вы можаце размясціць на врі і mod? Па крайняй меры, vediMo кі і вінаваты.
я добра ведаю гэтыя рухавікі і праблемы ? мод,не каталізатар
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
ну, калі пакінулі каталізатар suotato ? відавочна, што пагаршаецца,і я даю вам прычына, данііл з таго, што нам хоча дон пепіна,але, як вы сказалі і пацвердзілі, я там хоча добрую карту
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
мы тым часам вырашаем праблему кошкі, нават, чаму? апаражненне, як я чытаў на шматлікіх форумах і не рэкамендуецца, таму я downpipe і, вядома, мець карту? быць пафарбаваныя, а данііл, я напісаў нікола xd, як я некаторы час ****** крок у майстэрні, я зразумеў, дзе? вобласць
на самай справе, вы павінны ўсталяваць яго ў якасці для пачатку,потым будзеш рабіць астатнія
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
хлопцы,некаторы час таму я зрабіў gpunto з 1.3 90cv і dpf,аўтамабіль у дадатак да ісці вельмі добра спажывае правільны і нават не праблемы dpf...
сення я паспрабаваў зрабіць astra і хоць ен выкарыстаў той жа крытэрый момант у машыне не было наогул...
або лепш,змяніўшы абмежавальнікі педалі, і час ўпырску, аўтамабіль ідзе вельмі добра,калі я краніце rail, а ціск турбо не accelerava-ы?...
c'? што-то па-іншаму, чым да кіравання gpunto?
Нягледзячы на ўсе працягваюць пісаць, што трэба змяніць параметры па-за драйвера тыпу rail каб прымусіць іх сысці, я кажу табе, што роўна 4 карты + 2 сумежных атрымліваю каля 20 рэзюмэ, а затым-даруй крычы turbo і rail і паглядзець, што вырашыць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]