Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Абмеркаванне: Думку карта Panda mjet 70л.с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108

Думку карта Panda mjet 70л.с.

Добры дзень!
    улічваючы, што я не магу спампаваць, але колькасць адкрытых вы я спрабую паставіць гэтую карту тэставання ад мяне, зроблены для Panda mjet 70-аднаго.
    Гэта эксперымент (ці, лепш сказаць, тэст, усе бясплатна так, каб паказаць socpo маей працы...), улічваючы, што гэтыя ECU ведаю вельмі мала, і я, здаецца, не маюць вялікія поля, ад электронікі. Калі я правільна памятаю, вы не можаце? кіраванне турба і нават чыгуначных.
    Машына палепшыла прадукцыйнасць і асабліва не пі? "дзірка" тыпова нізкія для гэтых рухавікоў, ні руху і нагрузкі.
    Відавочна, не ? стала Ferrari, і шчыра кажучы, я чакаў больш? як працягну.
    Паліць трохі " пі? што у арыгінале, не так перабольшаныя трэба.
    Меркаванні і парады (канструктыўныя, каб проста сказаць : "стаіць"...ці магу я ведаць, у адзіночку ці ў той жа час не верыць у гэта без трапленняў... )
    Дзякуй усім !
    1092S162.zip

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    я чуў, што турба хто-небудзь ведае, як мода. аднак rail dovrebe пачаць тут. 068fee

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    я чуў, што турба хто-небудзь ведае, як мода. аднак rail dovrebe пачаць тут. 068fee
    Дзякуй за info для rail, far? нейкі тэст.
    Для turbo ведаў, што гэта ўсе па камандзе "механік", затым не кіраваныя з ECU, але пу? быць, што я няправільную інфармацыю....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    сапраўды я таксама ведаю я, што турба не кіруецца ecu, але хто-то кажа, што вы можаце кіраваць таксама экю за драйвер?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, ecu можна? адключыць аднаўленне, але без damos ? практычна немагчыма знайсці такі адрас..., каб павялічыць ціск ідзе raolata ўручную перепускной

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    прывітанне, па мне, не трэба падымаць механічна turbo на гэтыя аўтамабілі,,,,ужо з дызельным павялічанага падымае automanti...зрабіць прыгожую карту і пакідае ўсе, як яно

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў davidehfnos Visualizza Messaggio
    прывітанне, па мне, не трэба падымаць механічна turbo на гэтыя аўтамабілі,,,,ужо з дызельным павялічанага падымае automanti...зрабіць прыгожую карту і пакідае ўсе, як яно
    Вы, я думаю, нават я на гэтых турбін не так-то шмат выціснуць, лепш, каб пазбегнуць пашкоджанняў, каб што-небудзь..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы
    Сапраўды, прычына-й? каб не напружваць турбіну, што gi? часта дэфармуецца ад зыходнай...мы згодныя !
    Як вы кажаце, есць і іншыя карты, якія робяць розніцу (і калі хто-то каментуе мой файл, можа быць, я разумею, як гэта выправіць...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не assulutamente згодны, калі сцвярджаеце, гэта азначае, што вы не спрабавалі павялічваць ? праўда, што ціску turbo падымаецца, нават калі не перавызначыць на перепускной, але толькі ў парадку частковай! ездзіць і вельмі дызель ў пункце 70 мне ? прыехала ў 1.3 бар, што, безумоўна, не занадта шмат, і пра гэта сведчыць той факт, што"жывеліна", да якой я зрабіў карту, працуе ад 4 месяцаў да 180 пры фіксаваных A1, аўтамабіль меў 220000km, калі мы, зменена і зараз ен мае 250000...

Для асабістага досведу магу параіць-іенны працаваць, у асноўным, на час ineizione, наколькі я сведчылі, змяняючы розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту, абмежавальнікі дызельнага паліва, педаль і іншае ЦІ застаецца нязменнай, верагодна, таму, што? мы не звяртаем увагі на наяўнасць іншы абмежавальнік, які робіць вузкім або табліцы пара / IQ максімум прыходзіць да IQ адносна нізкай...

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •