Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў
    калі чытаць мае пасты ў іншым месцы вы ўбачыце, што не так ? мае намер дражніць ніхто тут, вы таксама заўважыце, што я дапамагаў актыўна дапамагае ва ўсіх выпадках рухавікі mjet і не толькі, так асцярожныя, як вы звяртаецеся! Тое, што вы лічыце, я пакрыўдзіў...

Закрытая тут.

Праблема ? што вы не ўказалі, што ecu вы riferivi або аб тым, што аўтамабіль трэба было ўмяшацца. Напрыклад, на ўсіх ecu bosch дызель (edc15-16-17) загадзя будзе "вылічаецца" у градусах sessagesimali шляхам множання абсалютнага значэння для 0,023438 або marelli iaw 16f, напрыклад, ў градусаў вы атрымаеце, памножыўшы значэнне 0,5... infomma, пытанне ? трохі шырокае, ecu вызначае, што вас цікавіць, і вы r? даць вам адказ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    я заняты, p? pi? з дызеляў, але ў апошні час мяне не адбываецца-небудзь у бензін, у дадзены момант я спрабую зразумець qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не маглі б вы сказаць мне, як разлічыць авансавыя плацяжы?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    паважаны сандра, я проста хачу даведацца, я ведаю, што вы актыўныя, на форуме і добрыя conzigli і ў любым выпадку прысвячэння зачынены тут. дзякуй за ваш прыклад, аднак, для маей asperinsa я ведаю, што-benz. вам не пакідаюць права на памылку і таму загадзя няправільна, вы можаце зламаць рухавік. я павінен mod. аўтамабілі, benz, такім чынам, рабіць мне зразумець, што з тытанам кожны аўтамабіль мае па-рознаму рангаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў
    На што ECU вы працуеце curiosit? ? Калі Бош МЯНЕ значэння павінны быць аднолькавымі, у адваротным выпадку, не ? наогул сказаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    паважаны сандра, я проста хачу даведацца, я ведаю, што вы актыўныя, на форуме і добрыя conzigli і ў любым выпадку прысвячэння зачынены тут. дзякуй за ваш прыклад, аднак, для маей asperinsa я ведаю, што-benz. вам не пакідаюць права на памылку і таму загадзя няправільна, вы можаце зламаць рухавік. я павінен mod. аўтамабілі, benz, такім чынам, рабіць мне зразумець, што з тытанам кожны аўтамабіль мае па-рознаму рангаў?
    праблема не ? titanium, але ecu, што ў вас пад рукой, калі вы паглядзіце на значэння ў карту нумары, тыя ж, што глядзець з любога іншага праграмнага забеспячэння. Кожны тып ecu мае свой каэфіцыент пераўтварэння.

Калі напішыце, блокі кіравання, якія вас цікавяць, мы можам паспрабаваць убачыць, калі ўсе мы ведаем, што розныя фактары пераўтварэнні, у адваротным выпадку вы застанецеся на агульны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    я заняты, p? pi? з дызеляў, але ў апошні час мяне не адбываецца-небудзь у бензін, у дадзены момант я спрабую зразумець qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не маглі б вы сказаць мне, як разлічыць авансавыя плацяжы?
    мне, аказваецца, каэфіцыент пераўтварэння 0,75

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    тады я працую на кропцы essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    выбачайце, сандра, што вы хочаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    выбачайце, сандра, што вы хочаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння?
    1 кропка = 0.75 градусаў
    І andandomi перагледзець старыя карты, магчыма, нават на Мяне 7.3 маей A3 1800 turbo значэння былі тыя,...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    1 кропка = 0.75 градусаў
    і andandomi перагледзець старыя карты, магчыма, нават на мяне 7.3 маей a3 1800 turbo значэння былі тыя,...
    me7.5.....

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •